Την Πέμπτη η απόφαση για ΑΕΛ, Σέρρες

17:50 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη αναμένεται να βγει η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την προσφυγή που έκαναν οι ΑΕΛ και Πανσερραϊκός για την απόφαση της Σούπερ Λίγκα να προβιβάσει την Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό στις θέσεις Ολ. Βόλου και Καβάλας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ακροαματική διαδικασία για την έφεση που είχαν καταθέσει οι δύο ομάδες

κατά τις απόφασης της διοργανώτριας αρχής.

Ο Χάρης Γρηγορίου, νομικός εκπρόσωπος των ΑΕΛ και Πανσερραϊκού, υποστήριξε πως από την στιγμή που έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα και η Καλλιθέα στην Football League τότε θα πρέπει να παίξουν στα μεγάλα σαλόνια οι Λάρισα και Πανσερραϊκός.

Από εκεί και πέρα πάντως οι άνθρωποι της Λάρισας ξεκαθάρισαν ότι εάν δεν δικαιωθούν μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πρόκειται να ασχοληθούν περαιτέρω με δικαστικές διαμάχες.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Λεβαδειακού και της Δράμας υποστήριξαν πως είναι απαράδεκτες οι εφέσεις των δύο ομάδων.

Οσο για την Σούπερ Λίγκα, ο κ. Οικονομάκης επικαλέστηκε πως ο ΚΑΠ στο άρθρο 27 παράγραφος 4 β λέει πως όταν υποβιβάζεται μια ομάδα προβιβάζεται άλλη από την κατώτερη και πως η ανταλλαγή email μεταξύ υπαλλήλων UEFA - ΕΠΟ δεν είναι οδηγία, αλλά αλληλογραφία.

Ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ πήραν προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης για να καταθέσουν τα υπομνήματα τους, ημέρα που αναμένεται και η απόφαση. Κάτι ανάλογο θα πράξει και η Σούπερ Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα