Την κράτησε ζωντανή ο Κάιτ

21:02 21/8/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΠΛΕΙ ΟΦ 1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ- ΦΕΝΡΕΜΠΑΧΤΣΕ: 2-1
Γήπεδο: Λουζνίκι
Στον επαναληπτικό θα λύσουν τους λογαριασμούς τους, Σπαρτάκ Μόσχας και Φενερμπαχτσέ, καθώς η νίκη των Ρώσων με 2-1 δεν ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το ποια από τις δύο ομάδες θα μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Φενέρ μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε με το σουτ του Κάιτ στο 10', με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 12' ο Γκιουνόκ είπε όχι στο απ' ευθείας φάουλ του Παρέχα.
Ένα λεπτό αργότερα η Σπαρτάκ είχε την πρώτη της καλή στιγμή σε φάουλ του

Κομπάροφ, ενώ στο 16' η κεφαλιά του Άρι πέρασε μόλις άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ της Φενέρ απέκρουσε την κεφαλιά του Ρομούλο και στο 18' το σουτ του Μπιλιαλέντινοφ δε βρήκε στόχο.
Ο Ρώσος μέσος απείλησε και στο 21' με νέο σουτ, αλλά ο Γκιουνόκ ήταν εκεί, ενώ τρία λεπτά μετά το 3ο διαδοχικό σουτ του Μπιλιαλέντινοφ πέρασε μόλις άουτ.
Η Σπαρτάκ συνέχισε να πιέζει και στο 25' είχε ακόμη ένα καλό σουτ με τον Άρι, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 35' το σουτ του Σο ήταν κακό.
Στο 56' ο Ντικάν είπε όχι σε σουτ του Τοπάλ, όπως και σε προσπάθεια του Κριστιάν ένα λεπτό μετά.
Το γκολ για τους Ρώσους ήρθε στο 59ο λεπτό, καθώς ο Κομπάροφ έκανε τη σέντρα και ο Εμενίκε μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Γκιουνόκ.
Η Φενέρ ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση στο 65ο λεπτό. Ο Σο έστρωσε με το κεφάλι στον Κάιτ που έκανε το 1-1 προ κενής εστίας με πλασέ.
Δύο λεπτά μετά το φάουλ του Κριστιάν πέρασε εκατοστά άουτ, ενώ στο 68' ο Γκιονούκ πρόλαβε τον Εμενίκε. Το ματς άνοιξε πολύ και η Σπαρτάκ πέτυχε και 2ο γκολ στο 69' με όμορφο σουτ του Κομπάροφ μετά από κόρνερ του ΜακΓκίντι.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της η κόπωση και στις δύο πλευρές.
ΣΠΑΡΤΑΚ: Ντίκαν, Παρέχα, Σουτσί, Μακέεφ, Ράφαελ Καριόκα, ΜακΓκίντι, Κομπάροφ, Μπιλιαλέντινοφ, Ρομούλο (43' Ντε Ζέουβ), Άρι (77' Ντζιούμπα), Εμενίκε (72' Ουέλινγκτο).
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Γκιουνόκ, Εγκεμέν, Καλντιρίμ, Γιόμπο, Γκιονούλ, Τοπάλ (83' Μπιενβενού), Κριστιάν, Σαχίν, Τοπούζ (88' Ερκίν), Σο (77' Κράσιτς), Κάιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα