Ανάσα για τη Βαλένθια

14:57 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 5η αγωνιστική

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Με την πλάτη στον τοίχο έπαιξε η Βαλένθια απέναντι στη Σεβίλλη και τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 πετυχαίνοντας τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ζόνας άνοιξε το σκορ στο 32' όμως οι Ανδαλουσιανοί απάντησαν στο 51' με τον Γκαμέιρο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Βαλένθια

όμως "χτύπησε" και πάλι στο 72' και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά μετά ο Βίκτορ Ρουίθ σφράγισε τη νίκη των "νυχτερίδων" γράφοντας το 3-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβεςμ Ζοάο, Ρικάρντο Κόστα (58'Βίκτορ Ρουίθ), Ματιιού, Γκουαρδάδο, Χάβι Φουέγο, Φέντε, Μπανέγκα, Πάμπόν (71'Μπερνάτ), Ζόνας (72'Κανάλες), Πόστιγκα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Κάλα, Ναβάρο, Αλμπέρτο Μορένο, Μπιά (76'Μπακά), Ράκιτιτς, Χάιρο, Βιτόλο (71'Ραμπέγιο), Μαρίν, Γκαμέιρο (63'Κριστόφορο).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγο Μπερναμπέου

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε και τελικά επικράτησε με 4-1 της Χετάφε.

Η "Χέτα" πάγωσε το Μπερναμπέου μόλις στο 5' με τον Λαφίτα να κάνει το 0-1. Η Ρεάλ όμως αντέδρασε και στο 19' ισοφάρισε με τον Πέπε. Στο 33' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Μίτσελ στο τείχος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αστόχησε γράφοντας το 2-1. Στην επανάληψη η Ρεάλ κυριάρχησε. Έκανε το 3-1 με τον Ίσκο στο 59' και έχασε πολλές ευκαιρίες. Η Χετάφε έμεινε με δέκα στο 85' όταν ο Μίτσελ είδε δεύτερη κίτρινη. Στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αν και είδε δηλωθεί βασικός ένιωσε τράβηγμα στο ζέσταμα και έτσι το ντεμπούτο του στο Μπερναμπέου αναβλήθηκε.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαχάλ (45'Σαράμπια), Πέπε, Νάτσο, Αρμπελόα, Κεντίρα, Ιγιαραμέντι, Ίσκο (83'Γεσέ), Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά (79'Μοράτα).

ΧΕΤΑΦΕ: Μοφιά, Αρόγιο (69'Ράφα), Λισάνδρο, Αλέξις, Εσκουδέρο (46'Λάγο), Μίτσελ, Μοσκέρα, Πέδρο Λεόν, Ντιέγκο Κάστρο, Λαφίτα, Μικού.

ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μπαλαΐδος

Στο Βίγκο, Θέλτα και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 0-0. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι είχαν φάσεις για να πάρουν το ματς με τον Γιοέλ όμως να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

ΘΕΛΤΑ Β.: Γιοέλ, Μάγιο, Κόστας, Αουρτενέτσε, Τόνι, Φοντάς, Α.Λόπεθ (77'Ορεγιάνα), Ραφίνια, Αουγκούστο (63'Κρον Ντέλι), Μίνα (58'Νολίτο), Τσάρλες.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάτσιο, Δοράδο, Χάουμε Κόστα, Μπρούνο, Τριγκουέρος (58'Πίνα), Κάνι (67'Ερναν Πέρεθ), Ακίνο, Περέιρα, Ντος Σάντος (78'Πέρμπετ).

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 0-0
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στο 0-0 κόλλησαν Ρεάλ Μπέτις και Γρανάδα σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και τον Ρομπέρτο να είναι ο κορυφαίος του αγώνα.

Στο 16ο λεπτό, ο Ρομπέρτο είπε όχι σε σουτ του Σεβίγια, ενώ στο 20' ο Ελ Αράμπι αστόχησε από καλή θέση. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μολίνα δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ στο 27' ο Ρομπέρτο απέκρουσε το πλασέ του Παουλάο. Στο 37΄και στο 44΄, τα σουτ των Αμάγια και Βαντλιγιο, πέρασαν μόλις άουτ.

Στο 50' ο Ρομπέρτο είπα όχι σε σουτ του Σεβίγια, όπως έκανε και στο 67' σε προσπάθεια του Μολίνα και κράτησε το μηδέν.

ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Τσίκα, Νάτσο, Αμάγια, Παουλάο, Τόρες, Ματίγια, Σεβίγια (76΄Βερδού), Βαντίγιο (50' Μπριάν), Μολίνα (72΄Σεντρίκ)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ντιακατέ, Μουρίγιο, Ανγκούλο, Ρίκο, Ρέθιο, Μπουονανότε (80' Γεμπντά), Περέιρα (61' Μπραχίμι), Μπενίτεθ (67΄Άλβαρο), Ρίκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα