«Κρεμάστηκε» ο Αλεξόπουλος (ΦΩΤΟ)

12:55 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος δεν είναι πλέον... αμετανόητος εργένης. Χθες βράδυ στο Κορωπί, ένα από καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και σεβάστηκε όσοι λίγοι την ομάδα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαργαρίτα, με κουμπάρο μάλιστα τον Νίκο Κωστένογλου. Η βραδιά φυσικά ήταν ξεχωριστή για το ζευγάρι και κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με πολύ χορό και τραγούδι. Δίπλα τους πολύς κόσμος: Φυσικά οι δύο οικογένειες, αλλά και πολλοί από το χώρο του Γιώργου Αλεξόπουλου.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την οικογένειά του ήταν εκεί, φτάνοντας στο χώρο της εκκλησίας και της δεξίωσης μαζί με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Εκεί και ο Γιώργος Ρόκκας με τη σύζυγό του Ανθή Παπακώστα, εκεί και οι Νίκος Γεωργέας και Βασίλης Ρόβας (δεν παίζουν στο σημερινό παιχνίδι και τίμησαν με την παρουσία τους τον φίλο τους), ο Χρήστος Μπούρμπος (έφτασε λίγο πιο αργά καθώς είχε αγώνα με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό), οι φροντιστές (Ζουριδάκης και Έγκαρχος), αλλά και ο Νίκος Κορομηλάς (η ψυχή των αποδυτηρίων της ΑΕΚ γνωστός ως «Μήτσι»).

Δίπλα στον Γιώργο στην ιδιαίτερη στιγμή του κι άλλοι φίλοι από το παρελθόν: Οι Καρβουνίδης, Μουλινός, Κωτσής ήταν εκεί, όπως επίσης και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο Γιάννης Χλωρός κι άλλοι πολλοί απ' όλους τους χώρους...

Το aek365 εύχεται στον Γιώργο και τη Μαργαρίτα υγεία, δύναμη, αγάπη στην κοινή τους ζωή...

Keywords
Τυχαία Θέματα