Τιμωρία για Σικαλόπουλο

18:59 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» παράκουσε την εντολή του προπονητή του Κώστα Βελιτζέλου στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πιερικό να εκτελέσει το πέναλτι ο Μπέκα και ανέλαβε αυτός την εσχάτη των ποινών αστοχώντας. Ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε συνεννόηση με την διοίκηση αποφάσισε ο Σικαλόπουλος να γυμνάζεται μόνος του επί μια βδομάδα καθώς με την ενέργεια του αυτή στέρησε από την ομάδα να πάρει ένα τρίποντο που θα τις αναπτέρωνε τις ελπίδες της για διεκδίκηση της παραμονής. Στο σημείο αυτό να

προσθέσουμε πως δεν το πρώτο πέναλτι το οποίο σπαταλάει η ομάδα της Επανομής καθώς έχει ακόμα ένα πάλι σε εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να βάλει από κάτω της τον Βύζαντα και θα βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από τον Θρασύβουλο. Αρχικά είχε αποφασιστεί από τους διοικούντες να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπο του.
Στα αγωνιστικά ο Κώστας Βελιτζέλος για το δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι της πόλης απέναντι στον Ηρακλή θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των νεοαποκτηθέντων Τοπούζη, Νομπρέγκα Ντα Σίλβα, Μάθιου Σίλβα και Ζόσουα Σίλβα, καθώς και του Νταντάμη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Τέλος οι Κυζιρίδης και Μωυσίδης θα συνεχίζουν να βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας παρά τις σειρήνες από την μεγάλη κατηγορία και τον ΟΦΗ κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα