«Μέρος της ιστορίας μας ο Σνάιντερ»

18:25 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολλανδός άσος ήταν ο ηγέτης της ομάδας που κατέκτησε τα πάντα το 2010 και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, μετά τις διαφορές του με τη διοίκηση της Ιντερ σχετικά με το συμβόλαιο του.

«Πρόσφερε πάρα πολλά στην Ιντερ και αυτό δεν το λέω για να το πω, το λέω γιατί είναι αναγνώριση στην προσφορά

του. Θα παραμείνει για πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Ιντερ και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ήταν σε εμάς για 3,5 χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μοράτι μία μέρα μετά την αποχώρηση του Ολλανδού, για να πει στη συνέχεια ότι είναι ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του Σνάιντερ στη Γαλατασαράι.

«Ναι, χωρίς αμφιβολία είμαι χαρούμενος για την κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Η Γαλατασαράι τα έκανε όλα σωστά, ο πρόεδρος της, ο αντιπρόεδρος της, όλοι. Νομίζω ότι είναι χαρούμενος και ο Σνάιντερ».

Το θέμα για την Ιντερ, τώρα, είναι να βρεθεί ο διάδοχος του Ολλανδού και σε ερώτηση για το αν αυτός θα είναι ο Παουλίνιο της Κορίνθιανς, ο Μοράτι έδωσε μια... μπερδεμένη απάντηση.

«Ο Παουλίνιο είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε και το κόστος. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μεταγραφή, θα πρέπει να αξίζει πραγματικά για να κάνουμε κάτι. Τα πάντα είναι ακριβά οπότε δε νομίζω πως θα γίνει κάτι. Εχω ξαναπεί ότι η Ιντερ θα είναι πολύ προσεκτική πλέον στα οικονομικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα