«Τιμητική διάκριση για μένα»

17:12 27/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε με 77 βαθμούς καλύτερη παίκτρια για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, κατακτώντας το έπαθλο Forthnet. Η διεθνής φουνταριστή της Βουλιαγμένης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την διάκρισή της αυτή:

«Μόλις σήμερα το έμαθα. Είναι πολύ σημαντικό να αξιολογούνται με κάποιο τρόπο οι αθλητές. Ωστόσο, η αξιολόγηση αυτή είναι αρκετά δύσκολο να είναι σωστή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πολύ σημαντικό μεν να υπάρχει ένας τέτοιος θεσμός,

αλλά οι άνθρωποι της επιτροπής θα πρέπει να είναι παρόντες στα παιχνίδια και να κρίνουν με σωστά και αντικειμενικά κριτήρια. Για μένα είναι πολύ τιμητική η διάκριση αυτή. Ευχαριστώ πολύ».

Η 24χρονη πολίστρια έκανε επίσης έναν γρήγορο απολογισμό σχετικά με την χρονιά που πέρασε λέγοντας:

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Βασικός μας στόχος ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι, το οποίο μας στοίχισε την Ολυμπιάδα. Απογοητευτήκαμε, όμως δεν το βάλαμε κάτω. Μεγάλος μας στόχος από εδώ και στο εξής, στα πλαίσια της Εθνικής, είναι η συμμετοχή μας στην επόμενη Ολυμπιάδα. Όσον αφορά την ομάδα της Βουλιαγμένης, είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα