«Τιμή για την Πρέβεζα»

15:47 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο PrevezaSports.gr και στον Βησσαρίωνα Σάκκο ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης ενόψει του τελικού κυπέλλου βόλεϊ των Γυναικών στην Πρέβεζα στις 7 Απριλίου.

Κύριε Χαλκίδη η Πρέβεζα στις 7 Απριλίου θα φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου του Βόλεϊ Γυναικών. Πιστεύετε ότι πέρα από την ανάπτυξη του αθλήματος είναι ευκαιρία η προβολή της περιοχής μέσω του αθλητισμού και των μεγάλων διοργανώσεων;
Ο αθλητισμός είναι υγεία και δημιουργεί πνευματική ευεξία του ανθρώπου οπότε μας αφορά όλους το

κομμάτι τέτοιων διοργανώσεων να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με άλλες περιοχές και να δείξουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε και τα πιο μεγάλα γεγονότα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας. Αυτό βέβαια συμβάλλει και στην τουριστική προβολή του τόπου μας που θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να μένει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για την Πρέβεζα.

Πως ήρθε η ιδέα ενός τελικού στη Πρέβεζα που μέχρι πρότινος φάνταζε ακατόρθωτο.
Στις 15 Ιανουαρίου, είχα την πρόταση από την εταιρία μάρκετινγκ IFRAME και τον αθλητικό τους συνεργάτη κ. Κώστα Κολιό να καταθέσουμε επίσημη πρόταση στην ΕΟΠΕ για να αναλάβουμε την φιλοξενία (διαμονή και διατροφή) του τελικού, όπου δεν το συζητήσαμε καν και είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε θετικοί. Στην συνέχεια επικοινώνησα προσωπικά με τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος της ΕΟΠΕ κ. Απόστολο Βέτσα, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου και με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη και από κοινού αποφασίσαμε να καταθέσουμε επίσημη πρόταση στην Ομοσπονδία για την ανάληψη και διοργάνωση του τελικού κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, και είχαμε πριν λίγες ημέρες την οριστική απόφαση για να γίνει ο φετινός τελικός στην Πρέβεζα.

Κύριε Χαλκίδη για ακόμη μια φορά η Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας, κάνει τα αδύνατα δυνατά για την προβολή της Πρέβεζας σε όλη την Ελλάδα.
Από το 2008 που ιδρύθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας το πρώτο πράγμα που έχει στόχο είναι η συνεχής προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, της παράκτιας ζώνης, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων, τα 5 κάστρα, και τον μεγαλύτερο υδροβιότοπο των Βαλκανίων τον Αμβρακικό κόλπο. Φυσικά τα πλεονεκτήματα μας δεν σταματούν μόνο εκεί για αυτό βάζουμε και τον αθλητισμό και τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως τον τελικό βόλεϊ, αλλά και τα τουρνουά Beach Volley τους θερινούς μήνες. Θεωρώ ότι η επικοινωνιακή πολιτική έχει τον πρώτο λόγο στην προβολή του Νομού Πρέβεζας και σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε καθημερινά με το όραμα ώστε η Πρέβεζα να γίνει δυνατός τουριστικός προορισμός, όπως τις αξίζει.

Τι προσδοκά η Ένωση Ξενοδόχων από το αθλητικό αυτό γεγονός που συγκαταλέγεται σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που διεξήχθη ποτέ στην Ήπειρο;
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Πρέβεζας προσδοκά από την εμβέλεια του μεγάλου αυτού γεγονότος να προβληθεί Πανελλήνια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπου δίνουν την δυνατότητα προβολής της Πρέβεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα