Τη γλυτώνει ο Τζεμπούρ

19:47 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού... πρωταγωνίστησε στις συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, το βράδυ της Κυριακής (9/9) μετά το τέλος του αγώνα που διεξήχθη στην Καζαμπλάνκα, με αποτέλεσμα το κλίμα στις τάξεις της Ομοσπονδίας της Αλγερίας να είναι πολύ... βαρύ για εκείνον, μια και τόσο η ηγεσία της Ομοσπονδίας, όσο και ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, τον θεωρούν βασικό υπαίτιο για τα όσα έγιναν.
Ωστόσο, η Πειθαρχική Επιτροπή της αφρικανικής Ομοσπονδίας έχει... διαφορετική άποψη, μια και σύμφωνα με δημοσιεύματα

από την Αλγερία, ο διαιτητής του αγώνα, Μπαταρά Ντιατά, από τη Σενεγάλη, έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο φορ των «αλεπούδων της ερήμου» ήταν σε αυτοάμυνα, μια και δέχθηκε επίθεση από τον παίκτη με το νούμερο 14 της Λιβύης, Αλί Σαλάμα.
Μάλιστα, ο άσος των «Ιπποτών της Μεσογείου» κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, μια και κλώτσησε τον Ραφίκ Τζεμπούρ, όπως φαίνεται από το βίντεο και τις φωτογραφίες της αναμέτρησης. Σε περίπτωση που ισχύσει το παραπάνω σενάριο, ο Αλί Σαλάμα θα τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές, ενώ ο Τζεμπούρ μπορεί να την... γλυτώσει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δεχθεί κάποια τιμωρία από την Ομοσπονδία της χώρας του, μια και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αλγερία, ίσως να αποκλειστεί δια βίου από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα