Θρίλερ με εξαφάνιση νεαρής στην Αγγλία

20:55 28/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η εικοσάχρονη Μέγκαν Ρόμπερτς εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 23 Ιανουαρίου κατά την επιστροφή της από έξοδο στο κλάμπ Πόπγουορλντ με μια παρέα νεαρών.

Οι κοντινοί της φίλοι, που πίστευαν ότι το βράδυ της Τετάρτης η Μέγκαν θα έμενε σπίτι, μην μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί της για μέρες, ειδοποίησαν την μητέρα της και στη συνέχεια η εξαφάνισή της γνωστοποιήθηκε και στις αρχές.

Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας σταματούν στη γέφυρα του ποταμού Ουζ του Γιόρκ. Συγκεκριμένα υπάρχει οπτικό υλικό, από κάμερες κλειστής τηλεόρασης κοντινής τράπεζας,

στο οποίο φαίνεται η Μέγκαν στην μια πλευρά της γέφυρας μαζί με την παρέα της, αλλά δεν είναι μαζί τους όταν αυτοί τελικά την διασχίζουν.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και πραγματοποιεί έρευνες με την βοήθεια δύο ειδικών ομάδων στις όχθες αλλά και στον βυθό του ποταμού Ουζ για τυχόν ίχνη της αγνοουμένης και καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το που βρίσκεται η άτυχη κοπέλα να επικοινωνήσει άμεσα ώστε να δοθεί λύση στο μυστήριο.

Το θρίλερ πυκνώνει περισσότερο, καθώς μια εβδομάδα πριν την εξαφάνιση της Μέγκαν, η φίλη της Ρόκι Θόρλεϊ ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, ότι ένας άγνωστος άνδρας τις ακολούθησε από το ένα μπαρ στο άλλο, τις κοιτούσε επίμονα για αρκετή ώρα και τελικά τις πλησίασε ρωτώντας τα ονόματά τους. Σημαντικό μπορεί να θεωρηθεί το ότι η Μέγκαν τελικά του απάντησε λέγοντάς του τα πραγματικά τους ονόματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι το 2009 εξαφανίστηκε σε απόσταση ενός μιλίου από την γέφυρα του Ουζ η τριανταπεντάχρονη Κλαούντια Λόρενς, η οποία σύμφωνα με ιδιωτικούς ερευνητές δολοφονήθηκε. Η αστυνομία παρόλα αυτά δεν συνδέει τα δύο γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα