Θεοδωρίδης: Να σταματήσει το βρώμικο παιχνίδι

23:40 27/9/2014 - Πηγή: AEK365

Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη του έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, όμως, στάθηκε ξανά σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που θεωρεί πως έγιναν σε βάρος παικτών του Ολυμπιακού. «Σήμερα χάσαμε από τον Ατρόμητο, δικαίως πιστεύω εγώ. Δίνω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, όπως έπαιξε σήμερα εύχομαι να παίξει και με τις άλλες ομάδες και να έχει ανάλογα αποτελέσματα, είναι μια πάρα πολύ δυνατή έδρα

εδώ το Περιστέρι. Αυτό, όμως, θα το αφήσω και θέλω να σταθώ σε ένα άλλο σημείο. Συνεχίστηκαν τα εσκεμμένα, τα βρώμικα και τα αντιαθλητικά χτυπήματα σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έγινε ένα μαρκάρισμα, που όχι απλά ήταν ο ορισμός του αντιαθλητικού, δεν ξέρω κι εγώ πώς να το χαρακτηρίσω. Προκαλώ όλους αυτούς τους καθηγητές διαιτησίας και τους ειδικούς που βγαίνουν κάθε φορά και σχολιάζουν, να πάρουν θέση πάνω σε αυτό. Ένα μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Αφελάι, έναν παίκτη που τον πληρώνουμε μια περιουσία. Πως αυτός ο παίκτης να ακουμπήσει μπάλα. Ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο, όχι για να παίζει πάλη. Αν ήταν έτσι, θα φέρναμε παλαιστές κι όχι ποδοσφαιριστές».

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, πρόσθεσε: «Αυτό το πράγμα γίνεται γιατί ένας συγκεκριμένος σταθμός φοβίζει διαρκώς τους διαιτητές. Εμείς, ούτε πέναλτι θέλουμε, ούτε τίποτα. Όπως είπα χάσαμε δικαίως κι έδωσα συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Όμως, δεν θέλουμε να αδικούν τον Ολυμπιακό στο θέμα των βρώμικων χτυπημάτων και στη μη τήρηση του Fair Play. Αυτό είναι που με ενοχλεί και πρέπει να σταματήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα