Εχει κάνει δουλειά ο... Σούπερ Κοριός!

22:52 27/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)

Τελικά ο Σούπερ - Κοριός φαίνεται πως έχει κάνει καλή δουλειά ανεξάρτητα από την τελική κατάληξη της υπόθεσης στα ποινικά δικαστήρια. Ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρία για ιστορικό θρίαμβο με σκορ τουλάχιστον 3 ή 4-0 από ημίχρονο αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 με αποτέλεσμα το Πειραϊκό σωματείο να κινδυνεύει να μείνει τρίτος στη βαθμολογία να κερδίσουν οι διώκτες του Βέροια

και ΠΑΟΚ. Διαιτητής ήταν ο... Τριτσώνης που το μόνο που έκανε ήταν που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να παίξει 60 λεπτά 11 εναντίον 11 μην σφυρίζοντας καθαρό φάουλ και κόκκινη κάρτα του ανύπαρκτου Μποτία στον Ναπολεόνι που ήταν μόνος του με τον Ρομπέρτο πριν τον ανατρέψει ο τελευταίος Ισπανός αμυντικός . Το μαύρο χάλι του Ολυμπιακού μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν απερίγραπτο και είναι χαρακτηριστικό το ότι δεν έκανε σε όλο το ματς ούτε μία (!) κλασική ευκαιρία ενώ δεν κατάφερε κανείς παίκτης του να... πέσει μέσα στην περιοχή κυνηγόντας τις πιθανότητες για κάποιο από τα πέναλτι που έφτιαξαν το... μεγαλείο του διορισμένου πρωταθλητή. Με κομμένα φτερά λοιπόν και μεγάλη πίεση ο Ολυμπιακός πάει να παίξει στην Σουηδία με την Μάλμε.

Ζωηρός ο Ολυμπιακός

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, αλλά στο 3' η απειλή του Ντομίνγκεζ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσέναμο, όπως και στο 5' με τον Μήτρογλου να κάνει το γύρισμα, ενώ στο 11' ο Μιλιβόγεβιτς δεν έκανε σωστά το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.
Ανατροπή σκηνικού και πάτημα στο... κεφάλι

Μετά την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου στον αγώνα, το σκηνικό άλλαξε άρδην, με τον Ατρόμητο να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να σφυροκοπάει τον Ρομπέρτο χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες. Στο 22' ο Καραμάνος έπιασε κεφαλιά σε κενή εστία αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης πάλι μόνος του έπιασε το σουτ, αλλά ο πορτιέρο του Ολυμπιακού έδιωξε σε κόρνερ και στο 27' ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ισπανό, με το σουτ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον κίπερ του Ολυμπιακού.

Επιτέλους γκολ

Ο Ατρόμητος έχανε τις ευκαιρίες, αλλά δεν... κάηκε, καθώς η τέταρτη μεγάλη ευκαιρία έφερε... καρπούς, με... δράστη τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος πήρε... εκδίκηση για τις δύο χαμένες ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, στο 30' οι γηπεδούχοι... εγκαταστάθηκαν στα καρέ του Ρομπέρτο, ο Παπάζογλου πήρε την μπάλα, έδωσε στον νεαρό επιθετικό και αυτός με πλασέ, άνοιξε το σκορ.
Το τέρμα έδωσε... αέρα την ομάδα του Περιστερίου, η οποία προσπάθησε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, πριν το ημίχρονο και διαμαρτύρεται για την φάση του 37ου λεπτού, όταν ο Ναπολεόνι έφυγε στην κόντρα, ο Μποτία τον κράτησε, ο Ρομπέρτο έδιωξε εκτός περιοχής, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για το μαρκάρισμα του Ισπανού αμυντικού στον Ιταλό φορ.
Το κράτησε πιο εύκολα από ότι με... Πλατανιά

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πιέσει και να φτάσει στην ισοφάριση, προκειμένου να έχει ελπίδες για την συνέχεια, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» παρά την εδαφική υπεροχή, καθώς ο Ατρόμητος είχε δώσει χώρο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Τσέναμο. Οι απειλές του Ντομίνγκεζ (48') και Αφελάι (51') δεν προκάλεσαν ανησυχίες στους γηπεδούχους.
Όσο περνούσαν τα λεπτά, η ομάδα του Πειραιά ανέβασε την πίεσή της προς την περιοχή των Περιστεριωτών, αλλά οι... διάδρομοι ήταν καλά κλεισμένοι από τους «κυανόλευκους». Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την φάση του 65ου λεπτού, όταν ο Ταυλαρίδης ανέτρεψε με τα δύο πόδια τον Αφελάι, όμως, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, σε ένα σημείο που θα μπορούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού να απειλήσουν με φάουλ αλλά και την πειθαρχική τιμωρία του αμυντικού του Ατρόμητου.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην συνέχεια, παρά τις αλλαγές του Μίτσελ από τον πάγκο, ο Ολυμπιακός απείλησε στο 74' με την επέλαση του Μαζουάκου από τα αριστερά και τον Μανιάτη να μην μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας, στην καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Τσέναμο, Νάστος, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (61' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ουμπίντες, Ναπολεόνι (74' Φάμπιο), Καραμάνος (84' Λαζαρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (84' Φορτούνης), Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι, Αμπιντάλ, Μήτρογλου, Ντομίνγκεζ (60' Ντουρμάζ), Κασάμι (70' Μπενίτεζ), Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα