«Θέμα χρόνου να ξανάρθουν οι επιτυχίες»

22:12 7/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για την... κοιλιά που πραγματοποιεί ο Πανιώνιος μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης, τονίζοντας πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα επιστρέψει σύντομα στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάμαρης στο «Novasports»:

Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Η ψυχολογία μας σίγουρα δεν είναι ίδια, όπως τις πρώτες αγωνιστικές που είχαμε περισσότερες νίκες. Έχουμε προβληματιστεί. Έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες μας και θεωρώ πως είναι καθαρά συγκυριακό ότι δεν έχουμε πάρει κάποιους

παραπάνω πόντους. Κάποια ματς που χάσαμε θα μπορούσαμε και να τα κερδίσουμε και κάποια άλλα να μη τα χάσουμε. Συνεχίζουμε και δουλεύουμε στο ίδιο μοτίβο και είναι θέμα χρόνου να έρθουν ξανά οι νίκες».

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του: «Ίσως να κάνουμε κάποιο λάθος στη διαχείριση του πρώτου ημιχρόνου. Ίσως να μη μπαίνουμε όσο δυνατά θα θέλαμε, αλλά κοιτάμε να το βελτιώσουμε αυτό. Επίσης, βλέπουμε ότι υπάρχει αντίδραση από την ομάδα, όταν δέχεται κάποιο γκολ, απαντάει σε κάθε ματς, είτε με καλό ποδόσφαιρο και ευκαιρίες, είτε με γκολ και μείωση του σκορ. Θεωρώ, ότι είμαστε σε καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να ξαναρθούν οι νίκες».

Για το αν υπάρχει πίεση μετά τις 4 ήττες στα 5 ματς: «Υπάρχει, αλλά είναι και το γεγονός ότι μόνοι μας ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια πορεία. Και επειδή με την προσπάθεια που έχουμε κάνει φτάσαμε την ομάδα να είναι 2η και 3η, τώρα εμείς οι ίδιοι που φτάσαμε την ομάδα να είναι στην 5η θέση πρέπει να κάνουμε κάτι καλό πιο πολύ για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο κυρίως για να έρθει η ομάδα εκεί που ήταν. Να δικαιωθεί η προσπάθειά μας. Την πίεση τη δημιουργούμε εμείς οι παίκτες από μόνοι μας γιατί έχουμε ανεβάσει τις απαιτήσεις και από τους εαυτούς μας και από τον προπονητή μας και από τον κόσμο μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Η πίεση νομίζω ότι θα φύγει αργότερα».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Ξάνθη: «Η Ξάνθη θα τα παίξει όλα για όλα σίγουρα. Θεωρώ, ότι είναι ένα ματς "ζωής ή θανάτου" για αυτούς. Τους περιμένουμε πολύ δυνατούς, παίζουν και στην έδρα τους. Η αλλαγή προπονητή δίνει πάντα μια φρεσκάδα, μια τόνωση της ψυχολογίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έκανε πάρα πολλή καλή δουλειά ο κύριος Κωστένογλου. Δεν έχει σημασία ότι δεν βγαίνει. Κάποια στιγμή θα βγει, είναι σίγουρο. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με σεβασμό απέναντι στην Ξάνθη για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σε κάθε ματς στοχεύουμε στη νίκη, θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε και εκεί».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του στην Ξάνθη: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί σε κάθε ημίχρονο. Θα πρέπει να ισορροπήσουμε, να μπούμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και να κάνουμε καλό δεύτερο. Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί της αναμέτρησης για τη νίκη. Θα πρέπει να μη δεχθούμε γκολ στα πρώτα λεπτά, γιατί η Ξάνθη θα μπει δυνατά στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα