Θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα

09:19 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρώτη από τις δυο μάχες που θα δώσουν οι ομάδες με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός

έχει ως βασικό στόχο φέτος την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλει να "καθαρίσει" από σήμερα την πρόκριση. Ο Αναστασίου θα ξεκινήσει με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ, τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας και τον Νάνο στο αριστερό άκρο. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μέντες με τους Ζέκα και Αμπέντ δίπλα του ενώ Μπεργκ και Καρέλης θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς και Κλωναρίδης.
Στον ΟΦΗ εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να βρεθούν στον τελικό με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να παρατάσσει την κρητική ομάδα σε διάταξη 4-4-2. Τερματοφύλακας θα είναι ο Φερνάντες με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο και Μπούρμπο. Κόφτης θα παίξει ο Μακρής και στα πλάγια θα είναι ο Ζε Εντουάρντο με τον Κουτσιανικούλη. Περογαμβράκης και Παπάζογλου θα είναι το επιθετικό δίδυμο με τον Ντουντού να κινείται πίσω τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα