Κολλημένη στο τοίχο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

08:55 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ: "Ολντ Τράφορντ", ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

Στο "Ολντ Τράφορντ" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται απόψε να ξεχάσει την συντριβή από την Λίβερπουλ και κόντρα στον Ολυμπιακό να ανατρέψει το 2-0 του Φαλήρου και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το κλίμα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είναι και το καλύτερο

με τον Ντέιβιντ Μόγες να βρίσκεται υπό διαρκή αμφισβήτηση παρόλα αυτά, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύουν πως μπορούν να πετύχουν την ανατροπή και να συνεχίσουν στον μοναδικό στόχο που τους έχει απομείνει για διάκριση.
Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Βίντιτς ή Φέρντιναντ, Εβρά, Γκιγκς, Κάρικ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ, Βαλένσια, Φαν Πέρσι.
Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του "Γ. Καραϊσκάκης" και να πάρει εκείνος την πρόκριση για τα προημιτελικά αν και η προϊστορία είναι εναντίον του καθώς σε 11 επισκέψεις του στην Αγγλία έχει ισάριθμες ήττες.
Ο Μίτσελ θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, δεξί μπακ τον Σαλίνο, στόπερ τους Μανωλά και Μαρκάνο ενώ ο Χολέβας θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μανιάτης με τον Εντινγκά θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ και οι Κάμπελ, Πέρες θα κινούνται στις πτέρυγες. Ο Τσόρι θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Βαλντέζ, ο οποίος ενδέχεται να μείνει στον πάγκο για να ξεκινήσει ο Σάμαρης προς ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Φουστέρ, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα και Βέργος. Δεν υπολογίζονται ο Ολαϊτάν και ο Σιόβας, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στην Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα