Θέλει Ρουί Σαμπάιο ο Ζαρντίμ

09:12 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με την άφιξη του στην Ελλάδα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και στην σημερινή συνάντηση που θα έχει με τον Μαρινάκη θα του μιλήσει για τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ήθελε στον Ολυμπιακό. Ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στην λίστα του Πορτογάλου τεχνικού φέρεται να είναι και του Ρουί Σαμπάιο τον οποίο ο Ζαρντίμ

γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Μπέιρα Μαρ με τον προπονητή του Ολυμπιακού να θεωρεί πως ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος είναι ο κατάλληλος για να παίξει στα χαφ.
Για την θέση του κεντρικού μέσου υπάρχει πάντα στα υπόψη και ο Πάουλο Μασάδο με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει την καλύτερη προσφορά όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ωστόσο θα πρέπει ο Ζαρντίμ να δώσει την έγκριση του για να αποκτηθεί ο Μασάδο από την Τουλούζ.
Την ίδια στιγμή, ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς ετοιμάζεται να φέρει τον 19χρονο Μαυροβούνιο, με γερμανική υπηκοότητα, Χασάν Πέπιτς που έχει μείνει ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Καρλσρούης.

Keywords
Τυχαία Θέματα