Έρχεται «κούρεμα» στον ΠΑΟ

08:57 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έχει βρει χρήματα για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ωστόσο και για να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα οικονομικής φύσεως στην διοίκηση σκοπεύουν να "ψαλιδίσουν" τις αποδοχές κάποιων ποδοσφαιριστών σύμφωνα και με δημοσίευμα της "Live Sport".
Πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Λέτο, αν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν χειρουργηθεί και ακολουθήσει

απλώς μια συντηρητική αγωγή τότε θα εισπράξει κανονικά το 1.1 εκατομμύριο ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του αλλά αν όμως οδηγηθεί στο χειρουργείο τότε θα του γίνει πρόταση για συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές κατά 50%.
Το συμβόλαιο του Κατσουράνη λήγει το 2013 και με βάση τα όσα έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές, ο διεθνής μέσος θα εισπράξει συνολικά, μαζί με την εφορία, 2 εκατομμύρια ευρώ με τον Παναθηναϊκό να προτείνει να λυθεί το συμβόλαιο αλλά αν ο Κατσουράνης δεν δεχτεί τότε η ΠΑΕ θα του προτείνει μειωμένο συμβόλαιο με "κούρεμα" 50%, δηλαδή από τις 700.000 ευρώ πάγιες αποδοχές να πάει στις 350.000 ευρώ, και τον ποδοσφαιριστή να μην εισπράττει ούτε σεντ από τα μπόνους.
Το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να εισπράττει, βάσει συμβολαίου, 1.1 εκατομμύριο ευρώ και τον Παναθηναϊκό να του κάνει πρόταση για 550.000 ευρώ με την λύση του συμβολαίου να αποκλείεται καθώς ο Φερέιρα τον θεωρεί απαραίτητο.
Σε ό,τι αφορά στο Γιώργο Καραγκούνη θα του γίνει πρόταση για συμβόλαιο με το συμβολικό ποσό των 200.000 ευρώ. Τέλος θετική εισήγηση υπάρχει για την παραμονή των Βύντρα, Σπυρόπουλου και Σαριέγκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα