«Θέλει προσοχή ο Παναιτωλικός»

17:41 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να «σφραγίσει» την πρόκριση στον επαναληπτικό του Περιστερίου αναχώρησε η αποστολή του Ατρόμητου, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος.«Η ομάδα μας επιστρέφει σε ένα θεσμό που έχει πετύχει ιστορικές γι' αυτήν επιτυχίες και σίγουρα μας ενδιαφέρει να κάνουμε καλή πορεία σε συνδυασμό με το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε όμως επειγόντως αλλαγές και φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα κάτι που σημαίνει ότι θα είμαστε διαφορετικοί απ' ότι στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

«Σε κάθε περίπτωση

όμως θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με στόχο στον επαναληπτικό στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση. Ο Παναιτωλικός είναι μια σφικτή ομάδα δεν μας ξεγελούν τα δύο τελευταία του αποτελέσματα, θέλει προσοχή και ειδικά στον επιθετικό κομμάτι», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ατρόμητου ολοκλήρωσαν την Τρίτη την προετοιμασία τους και μετά το γεύμα που πήραν στο Αθλητικό Κέντρο, αναχώρησαν για το Αγρίνιο.

Στην αποστολή είναι οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Καλλέργης, Νάστος, Γεωργίου, Φυτανίδης, Γκαρσία, Αρκούδας, Φάμπιο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ταυλαρίδης, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα