Θέλει μόνο νίκη ο Λάουντρουπ

18:40 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τύπου του Δανού κόουτς των «κύκνων»:
«Είναι μία ομάδα με ικανότητα στις αντεπιθέσεις. Έχει επιθετικούς παίκτες με ταχύτητα και δημιουργικότητα, όπως ο Ποπόφ που παίζει πίσω από τους επιθετικούς και φυσικά μπροστά έχει έναν παίκτη γνωστό σε εμάς, τον Σισέ. Είναι πολύ καλή ομάδα επιθετικά. Μπορεί να μην έχουν σκοράρει ακόμη, αλλά ειδικά κόντρα στη Βαλένθια είχαν πολλές ευκαιρίες για να το κάνουν. Αν δείτε το τελικό 2-0 θα πείτε εντάξει, αλλά αν δείτε το παιχνίδι θα καταλάβετε πως η Βαλένθια ήταν τυχερή. Είμαστε στην κορυφή του ομίλου και εκεί

θέλουμε να παραμείνουμε. Είναι παιχνίδι ζωτικής σημασίας, γιατί μετά έρχονται δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να πάμε στη Ρωσία, που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς και έπειτα στην Ελβετία, πριν παίξουμε με τη Βαλένθια στην έδρα μας»
«Πιστεύω ότι 10 ή 11 βαθμοί είναι αρκετοί για να περάσουμε, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε το παιχνίδι αύριο. Είμαστε στην κορυφή του ομίλου και αν κερδίσουμε πάμε στους 9 βαθμούς με 3 παιχνίδια να απομένουν.»
«Όταν δεν είσαι σε καλή βαθμολογική κατάσταση, όπως η Κούμπαν, θέλεις μία νίκη για να πιαστείς από αυτή και να συνεχίσεις. Το ζήσαμε και με τη Σάντερλαντ αυτό, αν και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι' αυτή. Μπορεί να κερδίσαμε με 4-0 και να ήμασταν χαρούμενοι γι' αυτό, αλλά είχαν ευκαιρίες στο 0-0 και αν είχαν σκοράρει τα πράγματα θα είχαν πάρει διαφορετική τροπή, τροπή την οποία δεν μπορείς να προβλέψεις».
«Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει καλά στη διοργάνωση, αλλά είναι κάτι καινούργιο για εμάς και πρέπει να το πάρουμε βήμα-βήμα και να το απολαύσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξαναδοθεί η ευκαιρία στη Σουόνσι να παίξει στην Ευρώπη. Μπορεί να είναι του χρόνου, σε δύο ή σε οκτώ ή σε δέκα χρόνια».
«Δεν ξέρω αν ο Σισέ έχει πλεονέκτημα γιατί ξέρει το στυλ της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως όταν μια ρωσική ομάδα παίζει με κάποιον αντίπαλο από ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι παίκτες της θέλουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Είναι μια ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και το ίδιο ισχύει για τον Σισέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα