Θέλει Φαλκάο, δίνει Τόρες η Τσέλσι

17:18 17/11/2013 - Πηγή: AEK365

Βρετανικά δημοσιεύματα εμφανίζουν την Τσέλσι να θέλει να κάνει δικό της τον Ρανταμέλ Φαλκάο προσφέροντας στην Μονακό 70 εκατομμύρια λίρες. Παράλληλα, τονίζεται πως ενδεχόμενη κίνηση της ομάδας του Λονδίνου για τον Κολομβιανό επιθετικό θα φέρει τον Φερνάντο Τόρες κοντά στην πόρτα της εξόδου από το "Στάμφορντ Μπριτζ".
Όσο για τον Φαλκάο, τα δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι απογοητευμένος με το επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος και επίσης δεν του αρέσει το καθεστώς υψηλής φορολογίας που επικρατεί στην Γαλλία

και αφορά στους μισθούς που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές.
Τα σενάρια για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Τσέλσι για τον Φαλκάο "φούντωσαν" πριν λίγες μέρες όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολούθησε από κοντά το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στο Βέλγιο και την Κολομβία έχοντας την προσοχή του στραμμένη στον παίκτη της Μονακό.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ήθελε από την περασμένη σεζόν τον Φαλκάο και τώρα ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έχει, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ακόμα έναν άσο στο μανίκι του, το γεγονός πως Φαλκάο και Μουρίνιο έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Ζόρζε Μέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα