Θέλει Μπέκαμ ο Ρέντναπ!

13:21 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Χάρι Ρέντναπ κατέστησε σαφή την επιθυμία του να για επαναπατρισμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη φανέλα της ΚΠΡ, τονίζοντας ότι πέραν της κλάσης του, μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό πρότυπο.


Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ ανέλαβε να βγάλει τους Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς από το τέλμα και παρότι, όπως δήλωσε, δεν ελπίζει σε σημαντική ενίσχυση τον Ιανουάριο, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Άγγλο διεθνή, τονίζοντας ότι θα τον ήθελε στην ομάδα του. Άλλωστε, τον έχει δει πρόσφατα από κοντά, αφού στο ξεκίνημα του

2011 έκανε προπονήσεις με την Τότεναμ για να διατηρηθεί σε φόρμα στη διακοπή της MLS. Ο Μπεκς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τις ΗΠΑ και τους ΛΑ Γκάλαξι και παρά τα 37 του χρόνια, έχει ακόμα πέραση! Το όνομά του έχει συνδεθεί με ομάδες από την Αυστραλία.

«Νομίζω ότι θα μπορούσε ακόμα να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης και ένα φανταστικό άτομο επίσης. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απίθανο που τον είχαμε σε κάποιες προπονήσεις της Τότεναμ, διαθέτει την απόλυτη κλάση. Δεν το έχω συζητήσει με τον πρόεδρο αυτή τη στιγμή, οπότε θα πρέπει να το κοιτάξουμε. Ο Ντέιβιντ θα μπορούσε ακόμα να παίξει με βεβαιότητα και θα ήταν μια σπουδαία προσθήκη για όλους το να τον έχουν δίπλα τους, να δείχνει στους υπόλοιπους πως πρέπει να συμπεριφέρονται στην προπόνηση. Ο επαγγελματισμός του δεν περισσεύει σε κανέναν», τόνισε ο Ρέντναπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα