«Θα σκοτώσω τον Φέντερερ»

15:53 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα συμμετάσχει στο τουρνουά τένις Masters 1000 που θα γίνει στην Σαγκάη ωστόσο οι Αρχές της χώρας έχουν σημάνει συναγερμό εξαιτίας μηνυμάτων ενός αγνώστου ο οποίος προειδοποιεί ότι θα δολοφονήσει τον Ελβετό τενίστα κατά την παραμονή του στην χώρα.
Η προειδοποίηση του αγνώστου δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα της Κίνας και σε αυτήν αναφέρονταν τα εξής: " Στις 6 Οκτωβρίου έχω την πρόθεση να δολοφονήσω τον Φέντερερ με σκοπό να εξολοθρεύσω το τένις".
Ο άγνωστος υπέγραψε ως "ιδρυτής της πολυθεϊκής θρησκείας του μπλε

γάτου 07" ενώ η ανακοίνωση συνοδεύεται και από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο Φέντερερ γονατισμένος στα κορτ και πίσω του ακριβώς είναι ο εκτελεστής με το τσεκούρι.
Στ πλαίσιο των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που πήραν οι Αρχές της Σαγκάης, ο Φέντερερ προσγειώθηκε σε ένα μικρότερο αεροδρόμιο της πόλης, ενώ και οι προπονήσεις του θα γίνουν χωρίς την παρουσία κόσμου. Παράλληλα μετά τους αγώνες, δεν θα μείνει στο κορτ για να υπογράψει αυτόγραφα.
Οι διοργανωτές τόνισαν ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων των αθλητών, καθώς ήδη υπάρχει επαφή με την τοπική αστυνομία για την αναβάθμιση του επιπέδου ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα