Καραγκούνης: Θα είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα

15:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Καραγκούνης κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ελλάδας και θα έχει την δυνατότητα στα παιχνίδια με Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Σλοβακία να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της εθνικής ομάδας καθώς αυτή την στιγμή ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε λόγο για ένα σπουδαίο κατόρθωμα και σημείωσε πως όλες αυτές οι συμμετοχές έγιναν σε μεγάλες διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του σε αγγλικά Μέσα, ο μεσοεπιθετικός της Φούλαμ τόνισε για το ρεκόρ συμμετοχών: "Θα είναι πράγματι σπουδαίο κατόρθωμα, αλλά αυτό που το κάνει ακόμα μεγαλύτερο είναι ότι όλες αυτές οι συμμετοχές συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση του EURO, την συμμετοχή μας σε τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ότι στο τελευταίο συμπεριληφθήκαμε ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αγωνιστήκαμε επίσης σε τελικά Μουντιάλ, στο Confederations Cup και αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι με αυτή την Εθνική γνωρίσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της".
Για την εκ νέου κλήση του στην εθνική ομάδα ο Καραγκούνης δήλωσε: "Έχω κληθεί να αγωνιστώ με την Εθνική στα σπουδαία παιχνίδια ενάντια σε Βοσνία και Σλοβακία, δυο ομάδες που μας ανταγωνίζονται για την κορυφή του προκριματικού ομίλου. Είναι σημαντικό να τα πάω καλά με την Εθνική μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα