«Θα πιάσει στην ΑΕΚ ο Πεταυράκης»

09:45 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την κοινή άποψη ότι ο Σταύρος Πεταυράκης θα «πιάσει» στην ΑΕΚ δύο πρώην προπονητές του 21χρονου αμυντικού. Πρόκειται για τον Θύμιο Γεωργούλη και Δημήτρη Αρναούτη, με τους οποίους συνεργάστηκε ο Πεταυράκης τα τελευταία δύο χρόνια σε Φωστήρα και ΠΑΟ Ρουφ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αμφότεροι μίλησαν στο «Goal» για τη δοκιμή του νεαρού αμυντικού στην

Ενωση και υποστήριξαν ότι μπορεί να σταθεί επάξια στον δικέφαλο, καθώς είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας που θα αγωνιστεί η Ενωση τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Είναι ένα από τα ανερχόμενα αριστερά μπακ. Είναι πολύ γρήγορος και εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα», είπε αρχικά ο Θύμιος Γεωργούλης και συνέχισε: «Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και δεν κάνει εύκολα το φάουλ. Είναι πολύ προσεκτικός. Εχει πολύ καλή σέντρα και ενίοτε βγαίνει ταχύτατα στην κόντρα. Δείχνει ότι ωριμάζει και στην ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με καλύτερους παίκτες και να ανέβει επίπεδο. Δεν θα περάσει απαρατήρητος και μπορεί εύκολα να αγωνιστεί σε Γ' και Β' Εθνική τουλάχιστον».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αρναούτης τόνισε: «Είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, κάτι που φαίνεται από την τριετή καριέρα του. Δεν πρόκειται για ένα καθαρόαιμο μπακ, αφού έχει την ικανότητα και την τάση να κατεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή και να απειλεί. Είναι πολύ δυνατός, με σωστή τακτική αντίληψη και μπαίνει δυναμικά στις φάσεις, αν και δεν είναι ψηλός. Εχει μεγάλη ταχύτητα και μυαλό. Πολύ εύκολα θα παίξει στη Γ' Εθνική και θα σταθεί στην ομάδα της Ενωσης. Πιστεύω ότι και για τον ίδιο είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αναδείξει τον ταλέντο του και να φανεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα