«Θα μείνεις μέχρι το καλοκαίρι»

14:22 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη και τον εκπρόσωπό του είχε σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Πάρμα. Η Ένωση δέχθηκε πρόταση για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν για τον αγορά του το καλοκαίρι αντί 200.000 ευρώ. Οι Κιτρινόμαυροι απέρριψαν αμέσως την πρόταση αφενός επειδή η προσφορά

κρίθηκε... αστεία και αφετέρου διότι τη δεδομένη στιγμή ο νεαρός στόπερ κρίνεται απαραίτητος.
Ωστόσο, όπως διαβάσατε και νωρίς το πρωί, ο Μπουγαϊδης κάθε άλλο παρά αδιάφορος έμεινε απέναντι στην προοπτική να μετακομίσει στην Ιταλία και την Πάρμα. Αντιθέτως, σήμερα το πρωί ζήτησε συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, στους οποίους μετέφερε την επιθυμία του να βρεθεί μια λύση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μάλιστα, στην συζήτηση που έγινε με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπρουσιανό, η πλευρά του παίκτη φέρεται να μετέφερε στην διοίκηση ότι δεν είναι μόνο η πρόκληση της Πάρμα που τον κάνει να σκέφτεται έτσι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έχει διαχειριστεί η ομάδα φέτος τον νεαρό στόπερ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα γεγονότα.
Από την πλευρά της διοίκησης, το μήνυμα προς τον παίκτη ήταν ξεκάθαρο: «Μέχρι το καλοκαίρι δεν γίνεται να φύγεις». Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ παραδέχθηκαν ότι η ομάδα συνολικά έχει αδικήσει τον παίκτη (και αγωνιστικά, και οικονομικά), ωστόσο του τόνισαν ότι υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητές του και πως κρίνεται απαραίτητος στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ για να πετύχει τους στόχους της. Έτσι, του τονίστηκε ότι δεν συναινούν στην άμεση αποχώρησή του, ενώ του μεταφέρθηκε πως αν βλέπει την προοπτική της Πάρμα -ή γενικά του εξωτερικού- ως... βήμα ζωής και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, το μόνο που θα συζητούσε η ΠΑΕ ήταν να αποδεχόταν μια πρόταση για άμεση πώλησή του, αλλά με ταυτόχρονη δέσμευση για την παραμονή του στην ομάδα με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της φετινής σεζόν.
Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ υποσχέθηκαν στον παίκτη ότι θα γίνουν άμεσα συζητήσεις για μια αύξηση των αποδοχών του (είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους), ως επιβράβευση των προσπαθειών του. Η κουβέντα ολοκληρώθηκε σε εκείνο το σημείο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα και νέα συνάντηση (αφού πρώτα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή μιλήσει με την Πάρμα) προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ιταλική ομάδα θα ήταν θετική να καταθέσει μια πρόταση στο «πλαίσιο» που τέθηκε από την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα