«Θα μας κάνει καλό η διακοπή»

22:58 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινα ο Μάκης Χάβος από την απόδοση της ομάδας του, καθώς όπως τόνισε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο οι παίκτες του έμειναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Στο πρώτο μέρος... μείναμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ήμασταν πολύ νευρικοί, δεν είχαμε καθαρό μυαλό ούτε και καλή ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να κάνουμε γκολ,

να ισοφαρίσουμε αλλά και να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα πρώτα λόγια του Χάβου που δεν έκρυψε την απογοήτευση για την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Μάλιστα στην συνέχεια ανέφερε και πάλι το πρώτο κακό ημίχρονο, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα του, καθώς θα υπάρξει χρόνος για να διορθώσουν τα λάθη που έχουν εντοπιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδι τους.

«Σίγουρα είμαι προβληματισμένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα