«Θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα…»

20:19 20/9/2013 - Πηγή: AEK365

Πίστη στην ομάδα του, αλλά κυρίως στη δουλειά που έχει γίνει έχει ο προπονητής του Πλατανιά, Μαρίνος Ουζουνίδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: « Τα τρία παιχνίδια ήταν δικά μας και τα χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, η ομάδα είναι καλή και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα έρθουν σιγά σιγά».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ

ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Από κει και πέρα όμως θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι δεν το ξέρουμε αλλά αυτό που ζητάω πάντα από τα παιδιά είναι να δώσουν τα πάντα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να είμαστε περισσότερο τυχεροί και λίγο πιο αποφασιστικοί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το εάν ο αντίπαλος έχει κάποιο πλεονέκτημα ή μειονέκτημα: «Το αβαντάζ είναι ότι έχει πολύ καλούς παίκτες, παίζει στο γήπεδό του αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την πιθανή κούραση που ίσως έχει από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα ελπίζω να πάνε όλα καλά για εμάς και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα