«Θα είμαστε καλύτεροι»

17:41 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα είναι, αγώνα τον αγώνα, ολοένα και καλύτερος εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ: «Αλλάξαμε προπονητή, ο οποίος θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, τα παιδιά όμως

έδειξαν διάθεση και θέληση να κάνουν αυτά που είπαμε, γιατί δεν είχαμε και πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε δυστυχώς, αφού την Κυριακή (02/11)για πρώτη φορά προπονηθήκαμε με τον κόουτς. Πιστεύω, όμως, ότι σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι, να βάλει ο κόουτς μερικά πράγματα κι εμείς να τα αφομοιώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γρήγορα».

Για το εκτός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Έχουμε το παιχνίδι της Παρασκευής (07/11), παίζουμε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι πιστεύω, αν όχι η πιο δύσκολη, από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη. Αλλά παρ' όλα αυτά εμείς πηγαίνουμε εκεί για να κερδίσουμε. Όπως πάμε παντού για αυτόν τον λόγο θα πάμε και εκεί πέρα. Γνωρίζουμε πως η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, για αυτό θα προσαρμοστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι: «Δυστυχώς, χτύπησε και ο Ματ, όμως είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Όπως και να έχει, την υγειά μας να έχουμε. Να θέλουμε να είμαστε όλοι μία φορά μαζί δεν γίνεται. Τώρα που γυρνάει ο Τρεμέλ χτύπησε ο Ματ. Το μόνο που εύχομαι είναι να είμαστε υγιείς από εδώ και πέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα