«Αφιερωμένο στον κόσμο»

17:27 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος για την βράβευσή του και αποφασισμένος να ακολουθήσουν και ανάλογες διακρίσεις, παρουσιάστηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες την Πέμπτη μετά την ανάδειξή του ως καλύτερου παίκτη του ματς με την Ξάνθη.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Café ΠΑΝΘΕΟΝ και το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Η γωνιά της τύχης», ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την απόδοσή μου βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε

χαρούμενους και στα επόμενα παιχνίδια. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα προσπαθήσω να πάμε την ομάδα ψηλά και να πάρω ξανά το βραβείο».

Την απονομή έκανε ο κ. Χρήστος Κουτσομπίνας, που στηρίζει τον Παναιτωλικό με την χορηγία του: «Συγχαρητήρια στον Λούκας Βιγιαφάνιες, για τον οποίο πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Παναιτωλικός έχει βρει το δρόμο του και έχει ανοδική πορεία. Είναι μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται υπομονή για να φτάσει εκεί που αξίζει. Εμείς οι επιχειρηματίες της περιοχής είμαστε κοντά στην ομάδα να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Παναιτωλικό, που με την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία βοηθάει και εμάς».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός συμμετέχει στην »Ημέρα Αγάπης» που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας, καλούν όλους τους φιλάθλους και όχι μόνο, να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.

«Mία μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών, με σειρά εκδηλώσεων ώστε να ενισχυθεί το έργο του κοινωνικού παντοπωλείου και η υποστήριξη συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, αρχίζει ο Δήμος Αγρινίου.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη «μουσικών συνόλων» της πόλης, τα οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθεια, όπως και τα μέλη των ηχοληπτών Αγρινίου.

Με δεκάδες νότες και την απλόχερη προσφορά πλειάδας καλλιτεχνών θα γεμίσει το εμπορικό κέντρο της πόλης και τοπικά διαμερίσματα του δήμου με μουσικά σύνολα που στηθούν στα εξής σημεία:

Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Σουλίου, Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, Πλατεία Δοκιμίου.

Στις συναυλίες συμμετέχουν:

1. Φιλαρμονική ορχήστρα δήμου Αγρινίου

2. ΑΤΡΟΠΟΝ (Γ.Αθανασόπουλος & Ε. Γρέντζελου)

3. Μουσικό σχολείο Αγρινίου (Παραδοσιακή Ορχήστρα -Π. Τσολάκης )

4. Ωδείο Δυτικής Ελλάδος(Rock-M.Mαρούσκος)

5. Λαική Ορχήστρα (Γ. Βλαχοδήμος)

«Οι συναυλίες αυτές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να προσφέρει όποιος έχει τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι συμπολίτες μας αντί εισιτηρίου να πάρουν μαζί τους τρόφιμα διαρκείας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου» τόνισε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Καλαντζής, Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας.

Επίσης ο κ. Καλαντζής κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους φορείς, τους συλλόγους, τα ΜΜΕ και όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν τις συναυλίες και τις προσεχείς φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και να τους δώσουν πνοή με τη συμμετοχή και την προσφορά τους.

Διοργάνωση Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00 μμ

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ

Πολλές εκπλήξεις από τους παίκτες της ομάδας

Μαζί ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΜΕ-ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ», αναφέρει η ανακοίνωση του Δύμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα