«Θα έχουμε πρόβλημα με Ελλάδα»

09:32 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή στο Γκντανσκ, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στα προημιτελικά του EURO 2012 με τους Γερμανούς κάθε άλλο παρά υποτιμούν την ελληνική ομάδα όπως φάνηκε και στις δηλώσεις τους μετά την νίκη επί της Δανίας που εξασφάλισε στην Γερμανία την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Αρχικά, ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανς Μπεκενμπάουερ

τόνισε: "Η απόδοση μας στο ματς με την Δανία δεν ήταν καλή. Θα πρέπει να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην Ελλάδα, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τίτλο, που είναι ο μεγάλος μας στόχος, πρέπει να παίξουμε καλύτερα".
Ο πρόεδρος της γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ τόνισε: "Για πρώτη φορά περνάμε στην επόμενη φάση με τρεις νίκες. Απέναντι στην Ελλάδα είμαστε φαβορί, αλλά χρειάζεται προσοχή".
Ο διεθνής μέσος της Εθνικής Γερμανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, Σάμι Κεντίρα δήλωσε: "Τα πράγματα δεν είναι εύκολα απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά. Έπρεπε να μοχθήσουμε για να νικήσουμε την Δανία και το ίδιο θα συμβεί και με την Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι πάντα ικανοί για την έκπληξη".
Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός της Γερμανίας, Λούκας Ποντόλσκι δήλωσε: "Η Ελλάδα είναι έκπληξη. Δεν περίμενα να φτάσει στα προημιτελικά, αφήνοντας μάλιστα εκτός συνέχειας μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ρωσία. Λυπάμαι που δεν πέρασε η Πολωνία γιατί ήλπιζα να προκριθεί και δεν περίμενα να χάσει από την Τσεχία. Όμως αυτή την στιγμή έχουμε μπροστά μας την Ελλάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Έχουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά ό,τι προηγήθηκε δεν έχει σημασία στα προημιτελικά. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Όλα από εδώ και στο εξής είναι τέτοια".
Τέλος ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Φέλιξ Μάγκατ δήλωσε για τον προημιτελικό κόντρα στην Ελλάδα: "Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα κόντρα σε κλειστές άμυνες. Θα πρέπει να συνηθίσουμε με αυτές τις συνθήκες. Το έκανε η Δανία, το ίδιο θα κάνει και στα προημιτελικά η Ελλάδα. Ίσως το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου να ήταν μια καλή εξάσκηση για εμάς ενόψει του αγώνα της Παρασκευής".

Keywords
Τυχαία Θέματα