«Θα δώσουμε μάχη στο Τορίνο»

17:16 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Λατσιάλι απέσπασαν ισοπαλία (0-0) πριν λίγους μήνες στο Juventus Stadium για το πρωτάθλημα χάρη σε μια... αμυντική εμφάνιση και στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Πέτκοβιτς ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του θα αγωνιστεί ξανά με αμυντικούς προσανατολισμούς, απαντώντας: «Αυτός ο αγώνας θα διαρκέσει ουσιαστικά 180 λεπτά καθώς υπάρχει και ρεβάνς. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και να προσέξουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν μπορούμε να είμαστε πολύ

αμυντικοί αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Είμαστε μια ομάδα μαχητών και μαχητές θέλω να δω και στο Τορίνο».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Λάτσιο τόνισε ότι «η Γιουβέντους χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας αλλά κι εμείς τα πάμε καλά όπως δείχνει η πορεία μας. Είμαστε στους ημιτελικούς του κυπέλλου, είμαστε κοντά δηλαδή στον τελικό και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ως το τέλος αυτής της διοργάνωσης».

Το κακό για τον Πέτκοβιτς, όπως είπε και ο ίδιος, είναι ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, λέγοντας σχετικά ότι «οι Αμπντουλάι Κονκό, Μίροσλαβ Κλόζε, Στέφαν Ραντού και Μάριους Στανκεβίτσιους είναι αμφίβολοι. Σήμερα θα αποφασίσω για την αποστολή, αύριο πριν τον αγώνα θα αποφασίσω για την 11άδα. Για το αρχικό σχήμα θα επιλέξω αυτούς που είναι στο 100%».

Keywords
Τυχαία Θέματα