Πολυτιμότερη η Βασιλαντωνάκη

17:16 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Παναθηναϊκού στη σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-2 σετ.

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη ήταν... μισή ομάδα μόνη της, καθώς οδήγησε το τριφύλλι στο θρίαμβο, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 26 πόντους και δίκαια αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής.! Οι «ερυθρόλευκες»

δεν μπορούσαν να την σταματήσουν και φυσιολογικά οι «πράσινες» επικράτησαν.

Αναλυτικά, όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

«Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Το χάρηκα πάρα πολύ και το παιχνίδι και τον κόσμο και είμαι γεμάτη ωραία συναισθήματα. Προετοιμαστήκαμε περισσότερο ψυχολογικά γιατί βαθμολογικά η ομάδα του Ολυμπιακού είναι καλύτερη. Θέλαμε να μην κάνουμε λάθη, να κάνουμε κάποια πράγματα σωστά και πιστεύαμε πως το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό. Ο προπονητής μας μας έλεγε πως τέτοια ματς μία φορά γίνονται και να το ευχαριστηθούμε. Μας μίλησε και η Ξανθή Μυλωνά, που είναι πιο έμπειρη και ξέρει από τέτοια παιχνίδια και μας είπε να μην αγχωθούμε για να μην κάνουμε λάθη», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Γενικά δεν με νοιάζει αν τρώω μπλοκ, δεν πέφτω ψυχολογικά. Χθες, μετά τις δύο πρώτες προσπάθειες, επειδή ήταν κρίσιμο σημείο, σκέφτηκα πως χρειαζόταν κάτι πιο «έξυπνο» και αφού είδα το γήπεδο, έκανα το πλασέ και κερδίσαμε».

«Αν δεν μας βοηθούσαν τόσο πολύ οι φίλαθλοί μας θα ήταν διαφορετικό αποτέλεσμα. Η αλλαγή προπονητή χρειαζόταν σε όλες μας. Άλλαξαν κάποια πράγματα και τεχνικά και ψυχολογικά. Επίσης, με την Ξανθή, που είναι πολύ έμπειρη και πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια».

«Στόχος είναι φυσικά να μην πέσουμε. Έγιναν αλλαγές και ξεκινήσαμε καλά, μετά και τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού. Θα ανέβουμε και ψυχολογικά και πλέον από κάθε μία βγαίνει πάντα κάτι καλύτερο κι έτσι θα πετύχουμε να μείνουμε στην Α1 γυναικών», κατέληξε η Βασιλαντωνάκη.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της εθνικής Κορασίδων στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (τέλη Μαρτίου στο Μαυροβούνιο) επισημαίνοντας: «Ο όμιλος θα είναι σαφώς πιο δύσκολος από τα προκριματικά του Βόλου. Θα δουλέψουμε όλες στα σωματεία μας και μετά θα περιμένουμε τις προπονήσεις μας στην εθνική. Θέλουμε να κάνουμε καλή προετοιμασία και ελπίζω να είμαστε τουλάχιστον στην 6άδα για προκριθούμε και στο παγκόσμιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα