«Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει»

12:04 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

Πολλές δυνατότητες έχει η Καλλονή για να κάνει μια καλή πορεία στη Super League, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μανούσος με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανούσου:

Για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ: «Είναι ξεχωριστό να παίζεις στην Σούπερ Λιγκ και να αγωνίζεσαι κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Η περσινή σεζόν της Football League ήταν πολύ δύσκολη και συγκριτικά με την πρώτη κατηγορία

έχεις λιγότερους χώρους. Στην Σούπερ Λιγκ δημιουργείς πιο εύκολα».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό πρωταρχικός σου στόχος είναι να διασφαλίσεις την αμυντική σου γραμμή και μετά να δεις τι μπορείς να κάνεις μπροστά. Εμείς χθες δεν ήμασταν σε καλή ημέρα και για αυτό δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε ο αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει το παιχνίδι».

Για τις δυνατότητες της Καλλονής: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Πρώτος μας στόχος είναι η σωτηρία και η παραμονή στην κατηγορία. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Για τον Ολυμπιακό και τους Μετζανί και Σαλίνο: «Ο Ολυμπιακός μας πίεσε και αυτό ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω ότι οι πρώτες αγωνιστικές οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, ούτε όπως ο κόσμος θέλει. Ο Ολυμπιακός έχει εφτά νέους παίκτες και είναι δύσκολο να βρεθούν μεταξύ τους. Ο Μετζανί και ο Σαλίνο πιου τους αντιμετώπισα είναι καλοί παίκτες και οι δύο και θα πάνε πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα