Τετραπληγική θα μείνει η 17χρονη απ'το Άργος

14:16 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 17χρονη Ασπασία, η οποία πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στο Αργός. Η 17χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, ενώ οι γιατροί θεωρούν ότι σε περίπτωση που επιζήσει θα μείνει παράλυτη από το λαιμό και κάτω.

Από την άλλη, ο πατέρας της που αυτοπυροβολήθηκε αφού πυροβόλησε την κόρη του, θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Η 17χρονη είχε πάει για φαγητό με τον πατέρα της

την Τρίτη, όταν σηκώθηκε να πάει στο περίπτερο και ο πατέρας της την ακολούθησε και την πυροβόλησε στο ζυγωματικό και στον αυχένα.

Η κοπέλα διακομίστηκε εσπευσμένα στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η σφαίρα έχει κόψει πολλά νεύρα από τον νωτιαίο μυελό και ήδη έχει επέλθει τετραπληγική κατάσταση στο σώμα της κοπέλας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι γονείς της κοπέλας βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό αφού οι καβγάδες στο σπίτι ήταν καθημερινό φαινόμενο. Η σύζυγος είχε πάρει τη μοναχοκόρη τους και έμεναν σε άλλο σπίτι στο Άργος, ενώ σύμφωνα με άτομα του κύκλου τους είχαν συνεχείς διαμάχες και βίαια επεισόδια μεταξύ τους μπροστά στα μάτια της 17χρονης,η οποία προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες στις σχέσεις της και με τους δύο, για αυτό και δέχτηκε να πάει να φάει με τον πατέρα της χωρίς να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

Η μητέρα της 17χρονης έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα