Τεστάρει τις δυνάμεις της η ΑΕΚ στα Ψαχνά

23:52 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τα πέντε φιλικά στην Αγγλία (Πρέστον, Μπλάκμπερν, Ρέξαμ, Νοτς Κάουντι, Εβερτον) η ΑΕΚ συνεχίζει τα δυνατά τεστ ενόψει της έναρξης της σεζόν, επί ελληνικού εδάφους. Η Ένωση την Τετάρτη το απόγευμα (δίχως τηλεοπτική μετάδοση) θα αγωνιστεί στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, που αγωνίζεται στην Φούτμπολ Λιγκ. Ένα καλό τεστ

εκτός έδρας σε μια έδρα που πρέπει να δει η ΑΕΚ τις δυνάμεις κόντρα σε πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα.

Ο Βαγγέλης Βλάχος πάντως μετρά απουσίες για το ματς και έτσι αρκετοί παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, δέκα ημέρες πριν αρχίσει η Σούπερ Λίγκα (το Σάββατο στην Πάτρα το τελευταίο φιλικό με την Παναχαϊκή. Ο Φούντας και ο Γκερέιρο έμειναν εκτός λόγω ενοχλήσεων και τραυματισμού αντίστοιχα, ο Μπουγαΐδης είναι με την εθνική Ελπίδων, ενώ οι Κοντοές – Τσίτας «κόπηκαν» για λόγους πειθαρχίας και τακτικής αντίστοιχα και ο Φουρτάδο λόγω ανετοιμότητας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε αρκετές δοκιμές 11αδας. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα, η πιθανότερη ενδεκάδα που θα δούμε να ξεκινά στα Ψαχνά θα αποτελείτε από τους: Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Αρκούδα δεξί μπακ, Λαγό αριστερό μπακ, Γιάγκο – Κουτρουμπής στα στόπερ, Ρίκκα – Γροντή στα χαφ, Παυλή πίσω από τον Σταμάτη και στα άκρα τους Σιαλμά (δεξιά) και Παπαδημητρίου (αριστερά). Ωστόσο, αναμένονται αρκετές αλλαγές και δοκιμές από τον Βλάχο που θέλει να δει και τους 21 παίκτες που παίρνει μαζί του. Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί στις 16:30 από τα Σπάτα και θα πάει απευθείας στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα