Έδωσε σόου ξανά ο Ζοσέ

22:32 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν απολαυστικός σε μία ακόμα συνέντευξή του καθώς αυτή τη φορά δήλωσε πως αντί για τον χαρακτηρισμό «special one» που του έχουν κολλήσει, του ταιριάζει περισσότερο το «the οnly one».
«Έχοντας ήδη κερδίσει ουσιαστικά τα πάντα, γίνομαι με τον καιρό ολοένα και λιγότερο εγωιστής και εγωκεντρικός.
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η χαρά των άλλων, των ανθρώπων που με περιβάλλουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του «SIC» (θα προβληθεί ολόκληρη το βράδυ της Δευτέρας), και συνέχισε:
«Για αυτούς

λοιπόν τους λόγους, το να κερδίζω με την Ίντερ μου έδωσε μία ιδιαίτερη χαρά. Γιατί βλέπεις έναν σύλλογο να επιστρέφει στους θριάμβους μετά από 50 χρόνια.
Αυτές είναι οι προκλήσεις που αποτελούν κίνητρο για μένα, όχι οι ατομικοί στόχοι».
Ο 49άχρονος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά αναφέρθηκε και στον τίτλο «ξεχωριστός» που του απέδωσαν τα αγγλικά ΜΜΕ όταν είχε πάει στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2004, υποστηρίζοντας ότι πιο σωστός τίτλος για αυτόν είναι τώρα το... «μοναδικός».
"Στην Αγγλία αυτοπαρουσιάστηκα ως special one. Με τη βοήθεια του Θεού τα πράγματα συνέχισαν να πηγαίνουν καλά για μένα και τα επόμενα χρόνια.
Είτε σας αρέσω είτε όχι, είμαι ο μοναδικός που έχω κατακτήσει τα τρία σημαντικότερα πρωταθλήματα στον κόσμο, το αγγλικό, το ιταλικό και το ισπανικό.
Ίσως λοιπόν αντί για «Special one», θα έπρεπε τώρα ο κόσμος να με αποκαλεί «The Only One».

Keywords
Τυχαία Θέματα