Τέσσερα και λίγα ήταν

16:59 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π.Ζαχαριάδης

Πλάκα έκανε ο Παναιτωλικός απέναντι στον Εργοτέλη. Επικράτησε άνετα με 4-0 και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ.

Καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά ο Παναιτωλικός. Είχε μεγάλη ευκαιρία στο 9' με τον Φωτάκη και δοκάρι στο επόμενο λεπτά μετά από σουτ

του Γοδόι. Στο 19' ήρθε το γκολ με τον Φωτάκη να νικά με σουτ τον Σαράνοφ. Σχεδόν με τη σέντρα ο Μαρτίνες απείλησε με σουτ. Στο 41' ο Μπεχαράνο έκανε τη σέντρα και ο Άλβες με προβολή έγραψε το 2-0. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου είχε ένα ακόμα δοκάρι αυτή τη φορά μετά από φάουλ του Μαρτίνες.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη όμως στο 63' ο Παναιτωλικός πέτυχε τρίτο γκολ όταν ο Καπέλ κε κεφαλιά νίκησε τον Σαράνοφ. Πέντε λεπτά μετά ο Άλβες απείλησε. Λίγο πριν τα ενενήντα ο Βιγιαφάνες έκανε όμορφη ενέργεια αλλά σούταρε άουτ. Στις καθυστερήσεις όμως ο Άλβες με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Μαλεζάς, Σκαραμοτσίνο, Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (65'Βιγιαφάνες), Γοδόι, Φωτάκης, Κάπελ (80'Θεοδωρίδης), Μαρτίνες (74'Λάζαρ), Άλβες.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Πίτσος, Καλέ, Γκοργκς, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Χαντί (46'Τζιλάς), Γκέντσογλου (21'Λαΐ Μποέ), Λουβιόν, Ουλά, Γιουσούφ (69'Ολαϊτάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα