ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να μην προκαλέσουν Μαρινάκης και διαιτητές

16:01 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά τις δηλώσεις του Μαρινάκη, έπειτα από τη συνάντηση του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνιζαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως θα υπάρξουν όλα τα μέτρα που προβλέπονται στη Τούμπα, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως παρουσίας του Μαρινάκη.
Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εύχονται να μην υπάρξουν

προκλήσεις από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, την αποστολή της πειραϊκής ομάδας ή από τους διαιτητές για να μην προκληθεί μεγαλύτερη ένταση.
Αυτό που υπενθυμίζουν από τη πλευρά του ΠΑΟΚ είναι πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, δεν βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να μην δυναμιτίσει το κλίμα και προσθέτουν πως δεν περιμένουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός να δείξει την ίδια ευαισθησία.
Για τη φιλοξενία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την αποστολή του ΠΑΟΚ, για την οποία έκανε λόγο ο Μαρινάκης στις δηλώσεις του, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης σημειώνεται πως υπήρξε καλή εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά εντός υπήρξαν γεγονότα όπως ο τραυματισμός του Γλύκου, πεταμένοι σωλήνες και η επίθεση στον Φακούντο Περέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα