Τεννές: Ήμασταν άτυχοι

12:21 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με την τύχη τους τα έχουν στον Παναιτωλικό καθώς επί 93 λεπτά βρίσκονταν κοντά σε μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού πριν τελικά έρθει η ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μπάμπη Τεννέ να υποστηρίζει πως η ομάδα του ήταν άτυχοι αλλά να υπογραμμίζει πως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6, ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε: "Νομίζω ότι κάναμε

πολύ καλή προσπάθεια στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου αλλά ήμασταν και άτυχοι. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν λάθος του αριστερού μπακ που ξεχάστηκε για πολύ λίγο και δυστυχώς ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Τα προβλήματα για εμάς κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ λιγότερα από την στιγμή που οι Λέτο και Κουίνσι έλειπαν. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον Κατσουράνη και να πιέσουμε ασφυκτικά. Και εμείς είχαμε τις απουσίες μας χωρίς Χαριστέα και Θεοδωρίδη. Η απουσία τους μας κόστισε σε έλλειψη εμπειρίας.
Ο Παναιτωλικός βγάζει προς τα έξω υγεία, ήθος και πολιτισμό. Το πλάνο που βγάζει η διοίκηση είναι του χρόνου να βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας νέα παιδιά από τις ακαδημίες.
Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση έτσι ώστε να γίνουν 2-3 προσθήκες στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τους χρειαζόμαστε κιόλας. Τα συμπεράσματα μου από την ομάδα είναι απολύτως θετικά. Έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς και πιστεύω πως τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εμάς.
Έχω την εντύπωση πως στο μόνο ματς που αδικούμαστε από το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν καλύτεροι αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός ήταν στον αγώνα με τον Πανιώνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα