Τέλος στο σερί του Ιμπραΐμοβιτς

13:27 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά και την χθεσινή αγωνιστική στην Serie A και την ήττα της Μίλαν από την Ίντερ, το πρωτάθλημα και μαθηματικά πάει στην Γιουβέντους και έτσι μπαίνει τέλος σε ένα απίστευτο σερί που είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα 8 τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός την προηγούμενη οκταετία κατακτούσε συνεχώς το πρωτάθλημα σε όποια χώρα και αν αγωνιζόταν.

Η αρχή έγινε το 2004 όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας με την φανέλα του Άγιαξ και στην συνέχεια κατέκτησε δυο πρωταθλήματα

με την Γιουβέντους, το 2005 και το 2006, πρωταθλήματα που ωστόσο αφαιρέθηκαν από την συλλογή της ιταλικής ομάδας λόγω του σκανδάλου "Calciopoli".
Ο Σουηδός επιθετικός δεν ακολούθησε την Γιουβέντους στην δεύτερη κατηγορία και προτίμησε να πάει στην Ίντερ με την φανέλα της οποίας πανηγύρισε τρία σερί πρωταθλήματα από το 2007 έως το 2009. Το καλοκαίρι του 2009 πήγε στην Μπαρτσελόνα με τον Σάμουελ Ετό'ο να ακολουθεί αντίστροφη πορεία με τον Σουηδό επιθετικό, παρά την κόντρα με τον Γκουαρντιόλα, να κατακτά και το ισπανικό πρωτάθλημα. Το 2010 επέστρεψε στο Μιλάνο φορώντας αυτή την φορά την φανέλα της Μίλαν κατακτώντας στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα.
Ωστόσο φέτος, το εμπόδιο της Γιουβέντους αποδείχτηκε αξεπέραστο για τον Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος σίγουρα θα νιώθει άβολα που δεν θα πάρει φέτος το μετάλλιο του πρωταθλητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα