Στραματσιόνι: Νίκη και θέαμα

13:08 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ επικράτησε με 4-2 της Μίλαν στερώντας της το πρωτάθλημα με τον Αντρέα Στραματσιόνι να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος καθώς, όπως είπε, οι παίκτες του συνδύασαν την νίκη με πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Τζουζέπε Μεάτσα", ο προσωρινός προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Ήταν ένας όμορφος αγώνας στον οποίο και οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και ήθελαν να κερδίσουν. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα, ποιότητα θέληση για την νίκη και σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο καταφέραμε να επικρατήσουμε. Πρόκειται

για μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία μάλιστα πετύχαμε προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σχεδόν τέλεια με εξαίρεση κάποια μικρά... ατυχήματα. Υπήρχε μια πίκρα σχετικά με το πέναλτι που δόθηκε στην Μίλαν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά έπρεπε να επαναφέρω τους παίκτες μου. Ωστόσο, μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον μας ο Ιμπραΐμοβιτς, η ομάδα μου αντέδρασε εξαιρετικά".
Για το γεγονός πως από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η Ίντερ έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την Μίλαν, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Κοιτάζοντας την θετική πλευρά των πραγμάτων θεωρώ πως είναι μεγάλο επίτευγμα το γεγονός πως από τότε που ήρθα στην Ίντερ, η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους βαθμούς από την Μίλαν, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα".

Keywords
Τυχαία Θέματα