Τέλος ο Μαραντάς

22:46 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας, έκανε γνωστή μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γιώργος Μαραντάς.

Αναλυτικά τα λεγομενά του στην συνέντευξη Τύπου:

Γιώργος Μαραντάς (προπονητής Καβάλας): «Είχαμε μεγάλη πίεση από την αρχή του παιχνιδιού, για να πάρουμε τους 3 βαθμούς η τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά είχαμε απέναντι μας, μια ομάδα έμπειρη με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο μέρος η Καρδίτσα από τις 4 φορές που μπήκε στην περιοχή μας, τις τρεις

έκανε γκολ. Στο β` μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και πιστεύω ότι αυτό έγινε μέχρι το γκολ που πετύχαμε αλλά και τη χαμένη διπλή ευκαιρία.

Ο κόσμος δεν ξέρω για ποιο λόγο, φωνάζει τους παίκτες. Υπάρχουν 3-4 άτομα που βρίζουν σπίτια, μητέρες και παιδιά. Αν ήταν τα παιδιά τους, θα ήθελαν να βρίζουν τις μάνες τους;

Εγώ δε μπορώ να συνεργαστώ άλλο με αυτές τις προϋποθέσεις. Πρέπει να φύγω. Δεν είναι θέμα παραίτησης. Φεύγω. Είναι απλό και ξεκάθαρο. Δεν έχει να κάνει με τα επεισόδια που έγιναν, στο τέλος. Ο λόγος που φεύγω είναι ότι δεν μπορεί να τηρηθεί το πλάνο που έχω κάνει, από τη διοίκηση. Μπορεί να μιλήσει ο κ. Τσάκας γι` αυτό. Δε παραιτούμαι... φεύγω.

Ισως να έμενα, αν είχαμε κερδίσει. Εχω δεθεί με τους ποδοσφαιριστές και αυτοί με μένα. Απ` ότι κατάλαβα θέλει και ο κ. Τσάκας να φύγω. Αποδέχθηκε αυτό που του είπα. Στεναχωριέμαι που φεύγω. Σέβομαι και αγαπάω την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα