Τέλος και η Arboris για ΠΑΟ

19:51 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Φρούδες αποδείχτηκαν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για εύρεση επενδυτή μέσω της Arboris Capital. Η αμερικάνικη εταιρία επέσυρε την πρότασή της και έτσι πλέον οι «πράσινοι» μένουν «ξεκρέμαστοι». Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε πως η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά ήξεραν ότι θα αντιμετωπίσουν τέτοια ζητήματα.

Παράλληλα, ο κ. Γόντικας διέψευσε τα σενάρια περί τρίτης πρότασης από εταιρία,

δήλωσε άγνοια για πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει μαζί με άλλους επιφανείς φιλάθλους του Παναθηναϊκούς, την οικονομική διαχείριση της ομάδας.

«Συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Στο μετοχικό, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ούτε από την έλευση των Σαουδαράβων αλλά ούτε κι από την Arboris Capital η οποία αποσύρθηκε. Θα ξέρουμε περισσότερα μέσα στον Δεκέμβρη βέβαια, αφού τρέχει ήδη μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση αλλά το ξέρουμε εδώ και καιρό πως αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή οικονομική διαχείριση. Όσο για τις μειώσεις σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, το διαψεύδω αφού δεν υπήρξε καμία συνάντηση με κανέναν παίκτη. Το ζητούμενο όσον αφορά την ομάδα είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ που έχουμε ως τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα