Αραμπατζής… για όλα

19:30 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μία ευ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αραμπατζής, που κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας «Sport 24», για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ και όχι μόνο. Ο γκολκίπερ της Ένωσης μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, την υπομονή που έχουν κάνει οι παίκτες, αλλά και την στήριξη που χρειάζονται οι ίδιοι από τον κόσμο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δική του καριέρα, αλλά και στο όνειρό του που είναι να κλείσει την καριέρα του με τον δικέφαλο στο στήθος.

Αναλυτικά

η συνέντευξη

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην εθνική: "Πάνω από όλα να έχουμε ψηλά την ΑΕΚ και σίγουρα το επόμενο βήμα να είναι η εθνική Ελλάδας".

Για το αν μπορεί να συνεχιστεί η πορεία της ΑΕΚ: "Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να είμαστε ήρεμοι στα διοικητικά πάνω από όλα διότι έχουμε προβλήματα και πιστεύω ότι αν όλοι οι παίκτες δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, θα έχουμε πολλά να δείξουμε".

Για το ενδεχόμενο να κατακτήσουν το νταμπλ: "Όσον αφορά στο νταμπλ, έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου στις 22... Βήμα, βήμα, αγώνα με τον αγώνα, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα δούμε τι κάνουμε".

Για το θέμα των πληρωμών: "Έχουμε ήδη προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με το θέμα. Έχουμε δώσει κάποιο στίγμα για τις διαθέσεις μας. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί υπάρχουν και προβλήματα με συμπαίκτες μου που έχουν βιοποριστικό πρόβλημα".

Για την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας: "Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, είμαστε πολύ καλά, δεν έχουμε προβλήματα στις σχέσεις μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στους αγώνες".

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ: "Στην αρχή είχαμε προβλήματα, αλλά με τον καιρό βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς. Από τη στιγμή που είμαστε στην κορυφή, αν και με 2 ματς λιγότερα από τον ΠΑΟ, δείχνουμε με την πορεία μας ότι είμαστε σε άνοδο".

Για το αν θα βρεθεί λύση: "Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί λύση, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι δύσκολο να πέσει στο γκρεμό. Όσον αφορά στις προσφυγές, προσωπικά δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Κοιτάω να πάμε την ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο ψηλά".

Για το γεγονός πως παρά τα διοικητικά προβλήματα, έχουν καλή αγωνιστική πορεία: "Αυτό δείχνει ότι εμάς ως ποδοσφαιριστές δεν μας επηρεάζει αγωνιστικά η διοικητική αστάθεια, σίγουρα μας προβληματίζει αυτό το γεγονός, όμως παραμένουμε ενωμένοι και μαζί στα δύσκολα".

Για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ: "Αυτή τη στιγμή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι αντίπαλοί μας, ο ΠΑΟΚ μάλλον πληρώνει την καλή αγωνιστική πορεία του στην Ευρώπη. Πιστεύω όμως ότι και ο ΠΑΟΚ θα ανέβει και στην Ελλάδα και θα γίνει εξίσου ανταγωνιστικός".

Για το αν υπάρχουν αντοχές στην ομάδα: "Αντοχές υπάρχουν, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν ξέρω κάποιοι παίκτες πως μπορούν να αντιδράσουν".

Για το αν υπάρχει φως στο διοικητικό: "Νομίζω ότι θα δούμε κάποια στιγμή φως

Keywords
Τυχαία Θέματα