Τέλος εποχής στον Εθνικό Αστέρα

09:12 30/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Γκάμαρης είναι πλέον το "αφεντικό" του Εθνικού Αστέρα καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος τα ήρθε σε συμφωνία μαζί του προκειμένου να του παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και οριστικοποίησαν την συμφωνία.

Ο Γκάμαρης συναντήθηκε την Τρίτη (28/8) με τον Δήμαρχο Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα, τον οποίο τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στον Εθνικό Αστέρα και ζήτησε και την συνδρομή της δημοτικής αρχής προκειμένου να προχωρήσει.

Την Τετάρτη υπήρξε μία ακόμη συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Παπαδόπουλο και τον μέχρι τώρα πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη, όπου ανέλυσαν

την νέα κατάσταση και κατέληξαν στην συμφωνία να αποχωρήσουν οριστικά και οι δύο από την ΠΑΕ.

Μάλιστα σε κοινή τους δήλωση επεσήμαναν χαρακτηριστικά: "Για το καλό του Εθνικού Αστέρα αποφασίσαμε από κοινού να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο, από την στιγμή άλλωστε που έμπρακτα παρουσιάσθηκε ενδιαφέρον, ώστε τα ηνία της ομάδας να αναλάβει όμιλος επιχειρηματιών που έχει όνειρα και βλέψεις. Εμείς θα παρακολουθούμε με την ίδια αγωνία την εξέλιξη των πραγμάτων και την πορεία του Εθνικού Αστέρα και αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα τότε θα μας βρουν και πάλι μπροστά τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα