Η πίεση στον Γιαννιώτα και τα «χαμόγελα» στα διοικητικά

08:16 30/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μεταγραφικά αλλά και εξελίξεις στα διοικητικά περιλαμβάνει το... μενού του σημερινού "κιτρινόμαυρου" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ο Γιαννιώτας για μια ακόμα μέρα στο προσκήνιο. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

Η δήλωση του Γιώργου Κατίδη πως "ψήνει" τον Γιαννιώτα να τον ακολουθήσει στην ΑΕΚ προτάσσεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που στέκεται και στο ότι ο Κατσικοκέρης δήλωσε έτοιμος για πολλά γκολ. Από εκεί και πέρα η "Sportday"

μιλάει για τις πρώτες γκρίνιες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ τόσο για τα οφειλόμενα όσο και το ψαλίδισμα των μεγάλων συμβολαίων. Τέλος γίνεται αναφορά και στα όσο είπε ο Βαγγέλης Βλάχος και το γεγονός ότι ξεκαθάρισε πως ο νέοι παίκτες της ΑΕΚ χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τι αξίζουν.

GOAL NEWS

Δηλώσεις του προπονητή της Χερέθ, Βιθέντε Μορένο φιλοξενεί η εφημερίδα. Ο Ισπανός μιλάει για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο παίκτη που είναι πάντα αλληλέγγυος με τον σκοπό της ομάδας. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά τόσο στις δηλώσεις Κατίδη για τον Γιαννιώτα όσο και αυτές του Κατσικοκέρη για πολλά γκολ.

LIVE SPORT

Η σύσταση του Βαγγέλη Βλάχου να δώσουν χρόνο στους νέους παίκτες και να μην τους... κάψουν είναι το θέμα που έχει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα. Στις εσωτερικές σελίδες υπάρχει αναφορά στα όσα είπε ο Κατίδης για την... πίεση που ασκεί στον Γιαννιώτα ώστε να μετακομίσει και αυτός στην Ένωση.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Διοικητικό το πρώτο θέμα της εφημερίδα με τον τίτλο να είναι: "Θετικό μήνυμα από το Λονδίνο". "Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το γεγονός ότι οι Άγγλοι επικοινώνησαν σύντομα και δείχνουν ότι προχωρούν με γοργά βήματα την υπόθεση". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για νέα επαφή του Θωμά Μαύρου με τον Γιαννιώτα σε μια προσπάθεια να πειστεί να μετακομίσει στην ΑΕΚ. "Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Σε πιστεύουμε τόσο εγώ όσο και ο προπονητής. Θέλω να σε δω με την φανέλα της ΑΕΚ" τόνισε ο Θωμάς Μαύρος στον νεαρό μεσοεπιθετικό.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

Δήλωση του Άλκη Φωτίου φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδα με τον επιχειρηματία να τονίζει ότι θέλει στην ΑΕΚ τον Γιαννιώτα και να ξεκαθαρίζει πως πέραν από τον νεαρό μεσοεπιθετικό δεν τον ενδιαφέρει να συμβάλει ούτε για την απόκτηση του Μητρόπουλου αλλά ούτε και για του Ντίνα. Από εκεί και πέρα η "Κιτρινόμαυρη" αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα "κλείσει" τον 19χρονο εξτρέμ Μωραΐτη που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα