Τελικός με Τσεχία

09:33 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδας για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Πολωνία αλλά και για το τελικό 1-1 που κρατά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέσα στην μάχη της διεκδικήσης των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά του EURO 2012. Έτσι λοιπόν, ο αγώνας κόντρα στην Τσεχία την Τρίτη στο Βρότσλαβ είναι τελικός

καθώς με νίκη της ελληνικής ομάδας και ταυτόχρονα νίκη της Ρωσίας επί της Πολωνίας ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την πρόκριση.
Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Φερνάντο Σάντος ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή. Η αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και ο σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου υποχρεώνουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό να βρει λύσεις για το παιχνίδι της Τρίτης. Το σίγουρο είναι πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μετά και την χθεσινή του εμφάνιση, θα είναι ο ένας από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς με τον παρτενέρ του να είναι είτε ο Κατσουράνης είτε ο Μαλεζάς.
Αν ο Κατσουράνης παίξει στόπερ τότε την θέση του στα χαφ αναμένεται να πάρει ο Φωτάκης ενώ δεν αποκλείεται ο Σάντος να επιλέξει άλλο αριστερό μπακ μιας και ο Χοσέ Χολέβας δεν ήταν καλός κόντρα στους Πολωνούς. Στην σημερινή προπόνηση, τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα αναλύσει στους διεθνείς τα λάθη που έκαναν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα