Τελικό με Μάντσεστερ θέλει ο Κάρολ

23:33 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ως ένα από τα όνειρα του Ρόι Κάρολ είναι ο τελικός του Europa League. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και δεν έκρυψε την επιθυμία να φτάσει στον τελικό του Europa League με αντίπαλο την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βορειοϊρλανδός

γκολκίπερ πρόσθεσε επίσης πως θα ήθελε να μείνει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας:

«Είναι όμορφο που είμαι εδώ. Σε έναν μεγάλο σύλλογο. Είμαι 34 ετών και θεωρούμαι νέος για τερματοφύλακας. Θέλω να προχωρήσω στην καριέρα μου και αυτή είναι ευκαιρία για μένα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο.

Ελπίζω να παίξω στο UEFA και του χρόνου να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι ότι θα το κάνουμε αυτό. Είναι μία φανταστική ευκαιρία για μένα στην προσπάθεια που κάνω για να παίξω ξανά για την πατρίδα μου καθώς όλος ο κόσμος βλέπει τις μεγάλες ομάδες.

Το λέω αυτό χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον ΟΦΗ, γιατί είναι μία καλή ομάδα και πέρασα καλά τους 5 μήνες που ήμουν εκεί. Έλαβα τόσα τηλεφωνήματα όμως από την στιγμή που ήρθα εδώ τόσος κόσμος μου εύχεται τα καλύτερα. Είναι άνθρωποι που έχω να μιλήσω 6-7 μήνες και είναι φοβερό όταν πηγαίνεις σε μία μεγάλη ομάδα πόσος κόσμος σε καλεί».

Για τα όνειρα και τις επιθυμίες του ισχυρίστηκε: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ για τον σύλλογο. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να εγκατασταθώ εδώ με τα παιδιά και την οικογένειά μου. Θα ήταν όμορφο να μείνω όσο περισσότερο μπορώ.

Από μένα εξαρτάται. Έχω 48 μήνες για να δείξω ποιος είμαι. Θα ήταν βέβαια φανταστικά εάν παίζαμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ήταν τέλειο! Αλλά η φιλοδοξία μου είναι να παίξω τώρα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Να παίξω καλά για την ομάδα και για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου».

Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι «δεν φοβάμαι». Για την συμπεριφορά του κόσμου και την διαμονή του στην Ελλάδα είπε: «Ο κόσμος μου έχει φερθεί πολύ καλά από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Όταν μετακόμισα στην Κρήτη όλοι προσπάθησαν να με κάνουν να αισθανθώ καλά αλλά ακόμα και στην Αθήνα που είμαι εδώ 3 με 4 μέρες, μένω σε ένα ξενοδοχείο και όλοι έρχονται και με χαιρετούν και μου εύχονται τα καλύτερα.

Αυτό με κάνει να νιώθω ευπρόσδεκτος το ότι όλοι μου εύχονται τα καλύτερα. Όσο για τον καιρό έχει κρύο αλλά όχι όσο στην Αγγλία. Περνάω καλά εδώ και γι' αυτό άλλωστε υπέγραψα 18μηνο συμβόλαιο εδώ. Γιατί μου αρέσει η περιοχή, ο σύλλογος και ο κόσμος. Είναι πολύ όμορφα για μένα. Ο κόσμος με αναγνωρίζει. Με κοιτούν και μερικές φορές. Δεν είναι 100% σίγουροι ότι είμαι εγώ αλλά μετά με αναγνωρίζουν.

Είναι όμορφο να το βλέπεις αυτό. Να σε αναγνωρίζουν και να τους χαιρετάς. Πρέπει να μάθω περισσότερα ελληνικά γιατί είναι δύσκολα. Προσπαθώ αλλά μου είναι πολύ δύσκολο αυτήν την στιγμή. Προσπαθώ αλλά μου είναι πολύ δύσκολο αυτήν την στιγμή».

Για τις διαφορές Ελλήνων και Ιρλανδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα