Σταυρόπουλος: Να πληρώσει πρόστιμο ο Βαλβέρδε!

Επικριτικός προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μπάμπης Σταυρόπουλος. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού επέρριψε ευθύνες στον Βάσκο τεχνικό για τις επιλογές του, με συνέπεια η ομάδα να βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία λέγοντας: "Γιατί να την πληρώνουν μόνο οι παίκτες και να τους τιμωρούν με πρόστιμο; Ο Βαλβέρδε

να μην πληρώσει πρόστιμο;". Παράλληλα, χαρακτήρισε φαβορί τους πράσινους για τον τίτλο και μίλησε με καλά λόγια για τον Νίκο Αναστόπουλο, λέγοντας πως "μακάρι να ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό"!

Αναλυτικά όσα είπε στο Blue Sky:

Τον φετινό Ολυμπιακό: Δεν είναι δυνατόν να κάνει το καλοκαίρι πάνω από 10 μεταγραφές και άλλος να παραχωρείται στη Δράμα, άλλος στον ΟΦΗ, άλλος στην Κύπρο και άλλος στην Τουρκία. Ευθύνονται αυτοί που έπεισαν τον Μαρινάκη να τους φέρει. Σε αυτό φταίει και ο προπονητής. Πέρα από αυτό είναι πίσω από τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει ευκολότερο πρόγραμμα. Αν ο ΟΣΦΠ δεν κερδίσει στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ τότε το πρωτάθλημα χάθηκε.

Τον Βαλβέρδε: Δυστυχώς το καλοκαίρι του 2010 γύρισε με τα ίδια μυαλά. Τον βλέπουμε να βάζει τους ίδιους παίκτες παρότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μου κάνει εντύπωση που οι δημοσιογράφοι τον έχουν στο απυρόβλητο. Γιατί να την πληρώνουν μόνο οι παίκτες και να τους τιμωρούν με πρόστιμο; Ο Βαλβέρδε να μην πληρώσει πρόστιμο; Κάνει φοβερά λάθη. Πρέπει να τρίξουν και σε αυτόν τα δόντια...

Τους Καζίμ και Χλεμπ: Χρειάζεται παίκτες ο Ολυμπιακός σε αυτές τις θέσεις γιατί ο Αμπντούν δεν μπορεί να προσφέρει, ενώ ο Ιμπαγάσα είναι κατώτερος εν συγκρίσει με πέρυσι. Δυστυχώς το περασμένο καλοκαίρι έγιναν φοβερά λάθη στις μεταγραφές και τώρα προσπαθεί να τα διορθώσει. Πάντως ήταν έξυπνο που βγήκε η ΠΑΕ πριν από μέρες και είπε ότι δεν θα ενισχυθεί, διότι έτσι κοιμίζει τους αντιπάλους της.

Το φετινό πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για τον τίτλο, ενώ η 5η θέση θα κριθεί μεταξύ Ατρομήτου και ΟΦΗ ο οποίος με τον Αναστόπουλο πάει πολύ καλά. Μακάρι να ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό, διότι όπου δούλεψε άφησε έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα