Τελικά το YouTube είναι φοβερό!!!

22:21 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τον τελευταίο καιρό (και μιλώ κυρίως για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο) αφιερώνω τουλάχιστον μια δύο ΄ώρες στο διαδύκτιο χαζεύοντας βίντεο από τις πολλές ένδοξες στιγμές αυτής της ομάδας, της ομάδας που τρέλλανε τους Ισπανούς στο Μπερναμπέου, της ομάδας που έκανε τον Dida « να δει το γκολ του Σέζαρ το βράδυ στις ειδήσεις », την ομάδα του Τόνι που πάγωσε τους ήδη παγωμένους Σκοτσέζους στην Σκοτία, την ομάδα που εσείς ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!!

Βλέπω ανθρώπους

να φορούν την φανέλα της ΑΕΚ και να σέρνονται στο γήπεδο, βλέπω τις άλλες ομάδες να μας αντιμετωπίζουν σαν καμία ομαδούλα του κερατά, να παίρνουν εύκολα πόντους.

Βλέπω ανθρώπους να βλέπουν απαθής τον ξεπεσμό της ομάδας που αγαπώ και βλέπω τον κόσμο μας ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!

Σαππόρτερς, λογιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες ή wanna be επιχειρηματίες (ΝΑΙ ΝΤΕΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ) να βουλιάζουν το κιτρινόμαυρο καράβι.

Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή τι θα κάνετε, και μιλώ για τους ΄΄ΜΕΓΑΛΟΥΣ΄' ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μας!! Βρείτε τον τρόπο! Σαουδάραβες, Έλληνες, Κύπριοι. Φέρτε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) . Φύγετε, βάλτε πίσω αυτά που φάγατε από την ομάδα ΜΟΥ και στα τσακίδια...

Η παρηγοριά είναι στο YouTube αδέρφια....

Keywords
Τυχαία Θέματα